Tichelgat 6, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 299.000,- k.k.
Postcode:
8266JS
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
herenhuis
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
200m²
Perceeloppervlakte:
240m²
Inhoud:
750m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Ruim, ruimer, ruimst is van toepassing op deze fraaie woning. In alle opzichten is deze woning namelijk groter in vergelijking tot andere woningen in dit segment. De kenmerken zeggen voldoende;

    - 200 m2 woonoppervlakte
    - 750 m3 inhoud
    - 240 m2 perceel oppervlakte

    Een echt herenhuis met mooie details en veel extra's. Dit huis ligt op een mooie locatie in Het Onderdijks. Aan een brede groenstrook, vlakbij scholen en speelvoorzieningen. De woning beschikt over een inpandige garage, een eigen oprit en een heerlijke tuin op het zuiden.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toiletruimte met wandcloset en fontein, trapopgang, provisiekast onder de trap, inpandige garage voorzien van gootsteen en verwarming, grote woonkamer met een straatgerichte open keuken en een tuingerichte zitkamer met eethoek en terrasdeuren naar de tuin.

    De keuken is ingericht met een riante keuken welke in een u-opstelling is geplaatst en welke is voorzien van een vaatwasser, koelkast, combi-oven, close-in boiler, afzuigkap en inductie kookplaat met afzuigkap.

    De vloer op de begane grond is grotendeels afgewerkt met een mooie parketvloer.

    Eerste verdieping
    Overloop met dakraam, badkamer, separaat toilet en 3 zeer ruime slaapkamers. De badkamer is ingericht met een ligbad, douchehoek en een badkamermeubel met wastafel.

    Tweede verdieping
    Grote zolderkamer met dakraam en raam in de topgevel van het huis. Deze kamer wordt nu gebruikt als werkkamer/hobbyruimte, maar zou tevens als slaapkamer gebruikt kunnen worden. Verder is er nog een 2e grote kamer welke nu in gebruik is als wasruimte. Ook deze kamer beschikt over een dakraam.

    Zolder
    Vlizotrap naar een praktische bergzolder zodat alle ruimte in het huis optimaal benut kan worden.

    Tuin
    Ook hier is aandacht aan besteed. Een prachtig aangelegde tuin met terras op het zuiden. De tuin is voorzien van een drainagesysteem en er is een buitenkraan en elektra aangelegd. In de achtertuin beschikt men nog over een houten tuinschuur. Er is parkeergelegenheid op eigen grond aan de voorzijde van de woning.

    Garage
    De inpandige garage is de ideale plek voor het stallen van de fietsen. Geïsoleerd, verwarmd en voorzien van een gootsteen. Via de garage heb je zowel toegang tot de hal als ook tot de woonkamer.

    KORTOM EEN PRACHTIG HUIS.

    NIEUWSGIERIG GEWORDEN? BEL DAN MET 038-336633 VOOR EEN BEZICHTIGING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.