Teding van Berkhoutstraat 45, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 192.500,- k.k.
Postcode:
8265ZH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
90m²
Perceeloppervlakte:
230m²
Inhoud:
280m³
Bouwperiode:
1964
Plaats woning op:  




  • Tot in de puntjes afgewerkte hoekwoning met veranda, vrijstaande stenen garage en ruime tuin.

    Gelegen op een mooie locatie in de Flevowijk. De woning ligt op een mooie vrije hoek en grenst aan de voorzijde aan een brede groenstrook.

    Gebouwd in 1964 en de laatste jaren volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, bergkast onder de trap, kelderkast annex meterkast, modern en ruime toilet met wandcloset en fontein, woonkamer met houtkachel (ter overname), vrij zich op de groenstrook aan de voorzijde, deur naar de tuin, toog naar de open keuken en deur naar de veranda.

    De keuken is ingericht met een ruime hoekkeuken voorzien van vaatwasser, combisteamer (magnetron, oven en steamer), gaskookplaat, afzuigkap, en koel/vriescombinatie. De keuken is geplaatst in 2006. De vaatwasser is in 2012 nog vernieuwd.

    Aan de achterzijde is een mooie veranda gebouwd. Een heerlijke plek om lang buiten te zitten. Door de nette afwerking met o.a. een natuurstenen vloer is deze veranda een verlengstuk van de woning geworden.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer, ouderslaapkamer, kinderkamer en een studeerkamer met doorloop naar de trapopgang voor het bereiken van de tweede verdieping.

    De badkamer is ingericht met een douchecabine, badmeubel en wandcloset. Een nette plafondafwerking met inbouwspots en mechanische ventilatie maken het plaatje compleet.

    Tweede verdieping
    Middels een vaste trap is de tweede verdieping goed bereikbaar en is ingericht met een overloop, dakramen, schuifkast met berging, wasruimte met gootsteen en opstelling cv-ketel, diepe inbouwkast, slaapkamer met dakraam en berging achter de knieschotten.

    Tuin
    De tuin is heerlijk ruim, netjes aangelegd en biedt een goede ligging op de zon.

    Garage
    Bij deze woning behoort een vrijstaande stenen garage. Aan de voorzijde van de garage is nog ruimte voor het parkeren van één auto op eigen terrein.

    KORTOM EEN IDEALE WONING VOOR KOPERS DIE EEN HUIS WILLEN DAT AF IS!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.