Steenovensdijk 19, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 269.000,- k.k.
Postcode:
8262PL
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
82m²
Perceeloppervlakte:
270m²
Inhoud:
366m³
Bouwperiode:
1935
Plaats woning op:  




  • Karakteristieke hoekwoning op een bijzonder leuke locatie!

    De woning ligt namelijk zowel aan de voor- als achterzijde, volledig vrij. Aan de voorzijde heeft men vrij uitzicht over de parkachtige omgeving van de Brunneper Bongerd. Het park, dat anno 2019 deels nog in aanleg is, is gelegen rondom twee historische hoogstamboomgaarden: Aalderink en Naberman in het dal van het riviertje de Riette. Dit riviertje wordt ook in ere hersteld voor dit park. De 'groene long' van Brunnepe krijgt ook een natuurspeelplaats, bijentuin, tuin, kikkerpoelen en een moestuin.
    Aan de achterzijde grenst het perceel van de woning aan een groot grasveld/speelveld met aangrenzend het stromende water van de IJssel. Jachthaven "De Riete"bevindt zich om de hoek.

    Ideaal voor gezinnen met kinderen vanwege de rustige en doodlopende straat en de speelmogelijkheden in de buurt. Buitenmensen kunnen hier hun hart ophalen vanwege groene en waterrijke omgeving en de vele mogelijkheden met de tuin.

    Het huis is gebouwd in de jaren '30 en is sinds de jaren '60 in eigendom bij de huidige eigenaar. Deze hebben de woning altijd met veel plezier bewoond en hebben de woning ook goed onderhouden. Zo is het schilderwerk in 2020 nog uitgevoerd, is de cv-ketel in 2017 vervangen en deze heeft in 2021 nog het laatste onderhoud gehad.

    Begane grond:
    Entree/hal, opgang naar de 1e verdieping, woonkamer met trapkast/kelderkast, dichte keuken, achterportaal met toiletruimte.

    Verdieping:
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers.

    Zolder verdieping:
    Vlizotrap naar zolderverdieping met voldoende stahoogte en een dakraam. In het verleden werd deze kamer gebruikt als slaapkamer, maar de laatste jaren werd het gebruikt als bergzolder. Wanneer je een vaste trap zou realiseren, is de zolder goed als verblijfsruimte te gebruiken en komt dit ten goede aan het woonoppervlakte van de woning.

    Tuin:
    Opvallend is natuurlijk de diepe achtertuin. De tuin is gelegen op het noordoosten en is ca. 4 m. breed en ca. 44 meter lang, waardoor er altijd wel een plekje in de zon te vinden is. De tuin is te bereiken vanuit de woning, maar tevens via de steeg naast de woning.

    Berging:
    De woning beschikt over een aangebouwde stenen berging en er is nog een eenvoudige houten tuinschuur aanwezig.

    Ziet u zichzelf al wonen op deze unieke locatie? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor voor een afspraak op locatie!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.