Spaarbankstraat 35, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 235.000,- k.k.
Postcode:
8262PA
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, plaats
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
89m²
Perceeloppervlakte:
93m²
Inhoud:
353m³
Bouwperiode:
1914
Plaats woning op:  




  • Deze fantastische (starters)woning is instapklaar! In 2016 zijn de keuken en badkamer volledig gemoderniseerd. Het buitenschilderwerk is vorig jaar gedaan en het dak is gloednieuw van 2022. Kortom, geen zorgen over onderhoud op de korte termijn.

    De gezellige woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken en badkamer zijn slim geplaatst in de uitbouw. Het toilet is separaat. De oostelijk gelegen tuin is voorzien van een handige berging, een overkapping en een achterom.

    Dit geweldige huis is gelegen in een gezellige straat, op loopafstand van het historische stadscentrum en op slechts een steenworp afstand van de prachtige rivier de IJssel. Wacht niet te lang, want deze woning is een absolute kans!

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, woon- en eetkamer met trapkast en mooie laminaatvloer. De keuken (2016) is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Verder zijn het toilet en de badkamer in de uitbouw gelegen. De badkamer (2016) is voorzien van een douche, wastafel, wasmachine- en drogeraansluiting.

    Eerste verdieping:
    Overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde met dakramen en bergruimte.

    Plaats:
    De plaats is gelegen op het oosten en is voorzien van een stenen berging. Op de extra aangekochte strook grond staat een overkapping en is de achterom gerealiseerd.

    Interesse? Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.