Slagersweg 16, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 215.000,- k.k.
Postcode:
8262PH
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
63m²
Perceeloppervlakte:
48m²
Inhoud:
261m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Stap binnen in deze knusse hoekwoning!

    De woning is recent opgeknapt en dat is goed te zien! Karakteristiek van buiten, modern en strak van binnen, met de authentieke elementen nog in het zicht. Kortom: spullen meenemen en verhuizen maar!

    De woning is keurig onderhouden en strak ingericht, maar de oude details zijn wel behouden en dat maakt deze woning uniek! Houten vloeren, houten balken en een sfeervolle afwerking: deze woning heeft het allemaal.
    Via de entree komt u in de hal, waar ook het toilet zich bevindt. De woonkamer is knus en sfeervol ingericht en door de grote, authentieke ramen aan de voorzijde ook nog eens heerlijk licht! Over authentiek gesproken: de oude bedstee van vroeger, met de prachtige houten deuren, wordt nu gebruikt als kantoorruimte!

    De keuken, die qua stijl perfect in het huis past, beschikt over een wastafel, nieuwe koel/vriescombinatie, gaskookplaat met afzuigkap en oven. Tevens is ook in deze ruimte kastruimte én een ruime kelder te vinden.
    Via de trapopgang komt u boven uit bij 2 slaapkamers. Deze verdieping beschikt nog over de originele houten vloeren en de houten balken maken het nog sfeervoller!

    De badkamer is in 2021 vernieuwd. Deze is zeer efficiënt ingericht met doucheruimte met visgraattegels, designradiator, glazen douchedeur en wasmachine die mooi is afgesloten door middel van een schuifdeur.
    De vliering is voorzien van een dakraam en heeft genoeg ruimte voor het bergen van de nodige spullen.

    De woning is gelegen in de wijk 'Brunnepe', op fietsafstand van winkelcentrum Hanzewijk, diverse scholen en sportverenigingen. De woning is gelegen aan de rand van de binnenstad, waardoor u zo langs de IJssel het centrum in wandelt. Een ideale centrale ligging dus!

    Indeling

    Begane grond;
    Entree, hal met toilet, woonkamer met veel kastruimte, halfopen keuken, trapopgang naar boven.

    Eerste verdieping:
    2 slaapkamers en badkamer.

    Vliering:

    Interesse in deze charmante woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.