Siriusweg 16, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8262BE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
155m²
Perceeloppervlakte:
142m²
Inhoud:
522m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte in dit huis! Maar liefst 155 m2 aan woonoppervlakte is uniek te noemen voor een woning in een rij. Deze moderne woning met maar liefst 4 slaapkamers, een dakterras en een heerlijke tuin op het zuidwesten is dan ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en daarnaast dichtbij de binnenstad van Kampen willen wonen. Vanuit de woning is het namelijk slechts een paar minuten lopen naar de winkelstraat.

    Naast de locatie en de ruimte is het kopen van deze woning ook een bewuste keuze. U kiest namelijk voor een uitstekend geïsoleerde woning en daarnaast lage onderhoudskosten in vergelijking met een oudere woning.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, trapopgang, grote woonkamer met een provisiekast onder de trap, een tuingerichte zithoek met deur naar de tuin en een straatgerichte open keuken. De keuken is ingericht met een riante inbouwkeuken welke is geplaatst in een u-opstelling. De keuken is kwalitatief erg goed en is voorzien van natuurstenen werkblad, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer en een fornuis met oven, 6-pits kookplaat en een afzuigkap.

    De vloer op de begane grond is voorzien van een houten vloer en de wanden zijn strak afgewerkt.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een Frans balkon. De badkamer is ingericht met een toilet, wastafel en een douchecabine.

    Tweede verdieping
    Open zolderkamer met dakraam, meubel met wastafel en een betegelde wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger en opstelling cv-ketel. Aan de voorzijde van de woning beschikt men over een riant dakterras. Vanaf het dakterras heeft men een klein beetje zicht op de IJssel.

    Tuin
    Optimaal genieten met een ruime tuin van circa 10 meter diep en gelegen op het zuidwesten. In de achtertuin beschikt men over een ruime houten berging van circa 2 x 4 meter. Ideaal is ook de achteruitgang.

    PROEFT DIT NAAR MEER? NEEM DAN CONTACT OP MET 038-3336633 VOOR EEN BEZICHTIGING

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.