Sint Nicolaashof 9, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 215.000,- k.k.
Postcode:
8263BZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
115m²
Perceeloppervlakte:
125m²
Inhoud:
350m³
Bouwperiode:
2012
Plaats woning op:  




  • Maak kennis met deze prachtige en strak afgewerkte woning. Gelegen op een unieke locatie aan de Sint Nicolaashof te Kampen. Rustig wonen, maar toch dichtbij alle voorzieningen. Het ontwerp van de woning is geïnspireerd door de van oudsher landelijke omgeving waarbij aandacht is geschonken aan de kapvorm, de rijke detaillering van de goten en de boeien, de gevelcompositie met de horizontale betonbanden en de dakjes van de dakkapellen.

    Gebouwd in 2012 en uiteraard uitstekend geïsoleerd. Na de bouw heeft de eigenaar de woning op fraaie wijze afgebouwd en strak afgewerkt. Ook is er de nodige luxe aangebracht waar u als nieuwe eigenaar nog vele jaren plezier van zult hebben.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, modern toilet met fontein, woonkamer met een straatgerichte open keuken en een op hoger niveau gelegen woonkamer welke via de terrasdeuren in directe verbinding staat met de tuin. Onder de trap beschikt men nog over een ruime provisiekast.

    In de keuken is ruimte voor een eethoek. De keuken zelf is ingericht met een luxe inbouwkeuken van het merk Bribus. Deze topkwaliteit keuken is voorzien van een kookeiland met inductie kookplaat en afzuigkap, vaatwasser, dubbele oven, koelkast en vriezer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, toilet en badkamermeubel met wastafel.

    Tweede verdieping
    Zolderkamer met dakraam. Op deze verdieping is tevens ruimte voor de wasmachine en de droger.

    Tuin
    De tuin is onderhoudsarm aangelegd. Voorzieningen als een buitenkraan en buitenverlichting zijn aanwezig. De achtertuin is gunstig gelegen op het zuidoosten en is aan de achterzijde bereikbaar via een achterpad.

    Berging
    Bij de woning behoort een houten (fietsen)berging.

    BELANGSTELLING? BEL SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.