Sint Nicolaasdijk 49, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 265.000,- k.k.
Postcode:
8262CE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
76m²
Perceeloppervlakte:
110m²
Inhoud:
280m³
Bouwperiode:
2001
Plaats woning op:  




  • Instapklare, levensloopbestendige en heerlijk duurzame tussenwoning!

    Deze in 2001 volledig gerenoveerde tussenwoning biedt een heerlijk comfortabele woonruimte op een mooie locatie! De woning is onderdeel van een voormalige stadsboerderij, die is omgetoverd tot 3 woningen. Laat je verrassen door de ruimte en afwerking in deze keurig onderhouden tussenwoning. Een groot pluspunt is dat de woning beschikt over een label A! Profiteer hierdoor optimaal van lage maandlasten en een hogere leencapaciteit.

    Via de hal bereik je de riante woonkamer met open keuken. De woonkamer is extra ruim door de serre aan de achterzijde. Naast ruimte zorgt deze serre tevens voor een heerlijk lichte woonruimte. Door middel van de openslaande tuindeuren bereik je ook makkelijk de tuin. De keuken (vernieuwd in 2018) beschikt over een vaatwasser, koelkast en vriezer, oven en magnetron, gaskookplaat en afzuigkap.

    Doordat de woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op begane grond is gelijkvloers wonen hier mogelijk! De badkamer is ingericht met een ligbad, wastafel en douchecabine. Het toilet is separaat. Op de eerste verdieping zijn nog 2 slaapkamers te vinden. Tevens is hier een handige bergruimte en wasruimte gecreƫerd waar ook de cv-ketel netjes is weggewerkt.

    De royale tuin is gelegen op het westen en daardoor geniet je heerlijk van de middag en avondzon. Zoek je een plekje in de schaduw? Onder de overkapping is het op warme zomerdagen heerlijk vertoeven. De tuin beschikt over een achterom en aan de zijkant is een externe bergruimte te vinden.

    Gelegen in de wijk 'de Greente' aan de rand van de binnenstad en dichtbij diverse winkelvoorzieningen. Zo bereik je binnen enkele minuten lopen winkelcentrum Hanzewijk met onder andere de Jumbo, Lidl en de bakker. Ook scholen en sportverenigingen zijn in de nabije omgeving gelegen.

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree, hal, badkamer, slaapkamer, toilet, woonkamer met open keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers, kastruimte en wasruimte met cv-ketel.

    Tuin:
    Gelegen op het westen en voorzien van een achterom

    Berging:
    Houten berging voorzien van elektra.

    Interesse in deze leuke woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.