Schoolstraat 6, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 219.000,- k.k.
Postcode:
8261KA
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
131m²
Perceeloppervlakte:
113m²
Inhoud:
408m³
Bouwperiode:
1906
Plaats woning op:  




  • Heerlijk wonen in een prachtig karakteristiek pand met een riante tuin.

    Deze woning uit 1910 is gelegen op een goede locatie in het centrum van Kampen. In de directe omgeving wonen veel jonge gezinnen en alle voorzieningen bevinden zich letterlijk om de hoek. Het huis biedt goede ruimte, is goed onderhouden en op veel onderdelen gemoderniseerd. Authentieke elementen zoals glas-in-lood-ramen en sierlijsten aan het plafond zijn gelukkig bewaard gebleven.

    Een echt pluspunt van de woning is de tuin. Deze is lekker royaal en ligt gunstig op het westen. Ook met de privacy in de tuin is het goed gesteld. De tuin grenst aan de achterzijde namelijk aan een grote stadstuin.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast v.v. een moderne groepenkast, modern toilet met wandcloset en fontein, woonkamer bestaande uit een kamer en suite met een straatgerichte zithoek met schouw en aansluiting voor een gaskachel, woonkeuken aan de achterzijde met schouw en provisiekast, terrasdeuren naar de tuin, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. De begane grondvloer is grotendeels voorzien van vloerverwarming.

    De keuken is ingericht met een nette inbouwkeuken voorzien van koelkast, combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap, boiler en vaatwasser.

    Eerste verdieping
    Overloop, grote slaapkamer aan de voorzijde met inbouwkast/inloopkast, 2e grote slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkast/inloopkast en deur naar dakterras.

    Tweede verdieping
    Overloop, kast met bergruimte, ruime badkamer, separaat toilet, inloopkast met opstelling cv-ketel en een 3e ruime slaapkamer met wastafel. De badkamer is gemoderniseerd en is ingericht met een dubbele wastafel, ligbad en een douchehoek met glazen deur.

    Tuin
    De ruime achtertuin is gelegen op het westen en is maar liefst 12 meter diep. In de achtertuin beschikt men over een houten berging. Ideaal is de achteruitgang welke uitkomt op de fraaie stadstuin Espagnol welke in directe verbinding staat met de Boven Nieuwstraat.

    IS DIT UW DROOMHUIS? BEL DAN SNEL MET 038-3336633

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.