Schoolstraat 101, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 175.000,- k.k.
Postcode:
8261KA
Ligging:
in centrum
Woningtype:
benedenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
63m²
Inhoud:
236m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Wat een leuk appartement en wat een tuin! Zo vind je ze niet vaak in de binnenstad.

    Fantastisch appartement op de begane grond met o.a. 2 slaapkamers, royale woonkamer met open keuken en een heerlijke tuin met achteringang.

    Het appartement is centraal in de historische binnenstad van Kampen gelegen, en onderdeel van een V.v.E. bestaande uit 2 panden met 6 woningen die volledig in 1990 onder toezicht van Stichting Stadsherstel zijn gerenoveerd. Alle voorzieningen zoals winkels, kerken, scholen, NS station, stadsgracht, stadspark en de rivier de IJssel zijn in de nabijheid gelegen.

    Indeling:
    Begane grond:
    Gezamenlijke entree met postbussen en belbord, centrale hal met trapopgang en toegang naar het appartement.

    Het appartement:
    Entree, hal met toilet, heerlijke lichte woonkamer met openslaande tuindeuren, laminaatvloer en open keuken. De keuken is geplaatst in 2007 en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, koelkast, diepvriezer, combi-magnetron en vaatwasser. De combi-magnetron is in 2018 nog vernieuwd.

    Vanuit de hal bereikt men ook de 2 slaapkamers en de sanitaire ruimtes. Een van de slaapkamers is voorzien van een vaste kastenwand. De badkamer is vernieuwd in 2015 en is ingericht met een douchehoek en een badkamermeubel met wastafel. Achter de schuifkastenwand in de badkamer bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine.

    Tuin
    Optimaal genieten doe je in de riante tuin. Vanuit de woonkamer heb je via de veranda direct toegang tot de tuin. Achterin de tuin beschikt men over een houten overkapping/berging en heb je toegang tot de stenen berging. Onder de veranda is ook nog extra bergruimte gecreƫerd. Ideaal en erg praktisch is de achteruitgang/ingang.

    Belangstelling voor dit leuke appartement? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.