Rietkamp 9, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 475.000,- k.k.
Postcode:
8266KE
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
196m²
Perceeloppervlakte:
369m²
Inhoud:
763m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • Ruim en comfortabel wonen op het Onderdijks!? Wij bieden u aan deze grote 2-onder-1-kapwoning (763 m3). Gebouwd op een riant perceel van 369 m2.

    Een huis met o.a. 4 slaapkamers (mogelijkheid tot een 5e), luxe keuken, modern sanitair, een bijkeuken, een geïsoleerde garage en een grote tuin. Het huis is keurig onderhouden en recent is er nog een nieuwe cv-ketel geplaatst.

    Gelegen aan de rand van de wijk, aan een rustige straat welke ruim is opgezet, uitkijken over een mooie brede groenstrook.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, luifel met verlichting, toilet met wandcloset en fontein, meterkast (v.v. glasvezelaansluiting), woonkamer met een straatgerichte zithoek met erker, tuingerichte eethoek met terrasdeuren naar de tuin, open keuken, bijkeuken en aansluitend toegang tot de garage.

    De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken met kookeiland. De keuken is voorzien van een combi-oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een grote koelkast.

    In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De bijkeuken is verder ingericht met een kastenwand. en bied ook toegang tot de tuin!

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een toilet, douchehoek, ligbad en een badkamermeubel met 2 wastafels.

    Tweede verdieping
    Zeer ruime overloop met werkruimte (mogelijkheid hier voor een extra slaapkamer), en een ruime slaapkamer met schuifwand naar berging.

    Garage
    De geïsoleerde garage is voorzien van 2 openslaande houten deuren.

    Tuin
    Keurig aangelegde en zeer ruime tuin. In de achtertuin beschikt men nog over een houten berging. Ideaal is ook de oprit welke voldoende ruimte bied voor het parkeren van auto's, boot en of caravan.

    ENTHOUSIAST? WACHT DAN NIET LANGER EN NEEM CONTACT OP MET ONS KANTOOR VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.