Rietkamp 1, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 359.000,- k.k.
Postcode:
8266KE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
9
Slaapkamers:
7
Woonoppervlakte:
210m²
Perceeloppervlakte:
431m²
Inhoud:
786m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • Riante 2-onder-1-kapwoning welke uitblinkt in ruimte in en om het huis. Gebouwd in 2006 op een perceeloppervlakte van maar liefst 431 m2 grond. Met een grote woonkamer, een woonkeuken, 7 slaapkamers en 2 badkamers is dit een heerlijke gezinswoning en ideaal voor een groot gezin.

    Het huis ligt aan de rand van Het Onderdijks, met vrij uitzicht over een brede groenstrook. In de wijk bevinden zich 2 basisscholen en veel speelvoorzieningen. In de naastgelegen wijk bevinden zich de winkelvoorzieningen en het station is vanaf de woning snel te bereiken voor diegene die afhankelijk is van openbaar vervoer.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met een straatgerichte zithoek, en-suite deuren naar de grote woonkeuken en aansluitend een ruime bijkeuken/achterportaal met inbouwkasten.

    In de woonkamer is een rookkanaal aanwezig voor een gashaard of een houtkachel. In de woonkeuken is ruimte voor een grote eethoek. De keuken is ingericht met een luxe inbouwkeuken met kookeiland en een eetbar voor 5 personen. De keuken is uitgevoerd met een natuurstenen werkblad en is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron en een oven. Verder beschikt de keuken over veel kastruimte.

    Vanuit de keuken is er via de schuifpui direct toegang tot de tuin. De vloer op de begane grond is afgewerkt met een natuurstenen vloer met vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 4 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een toilet, ligbad, een inloopdouche en een mooi badkamermeubel met een dubbele wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer op deze verdieping is ingericht met een douchehoek, een toilet en een wastafel. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

    Garage
    Bij de woning behoort een vrijstaande stenen garage.

    Tuin
    Een heerlijke grote en diepe tuin welke keurig is aangelegd en relatief weinig onderhoud vergt.

    WILT U MEER WETEN VAN DEZE WONING? BEL DAN GERUST EVEN MET 038-3336633 VOOR MEER INFORMATIE OF HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.