Pinksterbloem 19, Kampen

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 400.000,- k.k.
Postcode:
8265LE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
129m²
Perceeloppervlakte:
161m²
Inhoud:
477m³
Bouwperiode:
1982
Plaats woning op:  




  • Wat een plaatje!

    Deze ruime tussenwoning is keurig onderhouden en instapklaar. Echt werkelijk alles aan deze woning is aangepakt. De keuken, badkamer en toilet zijn onlangs vernieuwd en de woning is uitgebreid met een indrukwekkende uitbouw van maar liefst 3 meter. Bovendien is er een grote dakkapel geïnstalleerd op de eerste verdieping, waardoor er twee zeer ruime slaapkamers zijn gecreëerd.

    Door de uitbouw aan de achterzijde is er een extra grote woonkamer ontstaan. De dubbele schuifdeuren verschaffen je toegang tot de tuin. En de solartubes in de uitbouw zorgen ervoor dat het lekker licht blijft.
    In 2018 is er een nieuwe keuken geplaatst, waarbij in 2022 nog diverse apparatuur is vernieuwd.

    Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is werkelijk een plaatje en van alle gemakken voorzien; een ligbad, ruime inloopdouche met rainshower, wastafelmeubel en toilet. Dit is echt baden in luxe!

    Je bevindt je hier in een heerlijk vrij gelegen omgeving. De achtertuin is royaal, mede dankzij de aankoop van een extra strook grond, ligt op het westen en heeft een prachtig vrij uitzicht.

    Ook aan duurzaamheid is gedacht. De woning is voorzien van 14 zonnepanelen, CV-installatie (2023) die klaar is voor de toekomst (waterstof), airco's die kunnen koelen en verwarmen, een thermische boiler en een close-in boiler.
    Het warm water voor de keuken komt via de close in boiler en het warm water voor de badkamer komt van de thermische boiler (de CV kan worden ingezet voor extra warm water).

    De woning is gelegen in de wijk Cellesbroek - Middenwetering, in een rustig hofje, met vrij uitzicht aan de achterzijde. Scholen, sportgelegenheden en winkels zijn op fietsafstand bereikbaar.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, toiletruimte (2023), trapkast, woon- en eetkamer en half open keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers (waarvan 2 voorzien van airco en één van de slaapkamers wordt op dit moment gebruikt als waskamer en is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting) en de badkamer. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en toilet (2021).

    Tweede verdieping:
    Overloop, ruime slaapkamer met airco en bergruimte.

    Berging:
    De berging is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een vliering. Vanuit de berging kun je ook de woning betreden.

    Nieuwsgierig en wil je deze kans niet laten lopen? Plan dan snel een bezichtiging in via ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.