Penningkruid 6, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 129.000,- k.k.
Postcode:
8265EX
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
2
Slaapkamers:
1
Woonoppervlakte:
45m²
Inhoud:
156m³
Bouwperiode:
1976
Plaats woning op:  




  • Op zoek naar betaalbare woonruimte?

    Dit appartement gelegen op de eerste verdieping van het keurig onderhouden appartementencomplex, gelegen naast winkelcentrum "Penningkruid" is dan wellicht iets voor jou! Het appartement is voorzien van een recent vernieuwde keuken en mooi balkon. Het complex is voorzien van een lift, ruime centrale hal en algemene fietsenberging. Elk appartement heeft daarnaast ook zijn eigen berging.

    Zoals al gezegd, is het gelegen naast het winkelcentrum, waar je allerlei winkels aantreft, zoals een supermarkt, drogisterij, kapper, Chinees en frietzaak.

    Indeling

    Royale centrale hal met postbussen, belbord, intercomsysteem, hal met trapopgang, lift en toegang naar 2 royale bergruimten voor o.a. fiets of brommer voor alle appartementseigenaren en eigen af te sluiten berging.

    Appartement eerste verdieping:
    Entree, hal, toiletruimte, badkamer voorzien van wastafel met meubel en ruime douche, woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur; koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en wasmachine-aansluiting. Het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer en gelegen op het zuidoosten. De royale slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en extra berging.

    Geïnteresseerd in deze woning? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.