Oudestraat 8-A, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8261CP
Ligging:
in centrum
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
95m²
Inhoud:
347m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Compleet gerenoveerd, gasloos appartement in hartje binnenstad!

    Dit appartement is werkelijk een plaatje en instapklaar. Geheel gerenoveerd, geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming welke verwarmd wordt door middel van een warmtepomp, dus ook nog eens gasloos!

    Het appartement (aangemerkt als monument) beschikt over een ruime, straatgerichte woonkamer met een luxe open keuken, 2 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast en een ruim dakterras, welke gelegen is op het zuidwesten, dus heerlijk zonnig! De vloeren zijn afgewerkt met een licht eiken laminaatvloer.

    De badkamer heeft een ruime inloopdouche met rainshower en een dubbele wastafel. Tevens is er een separaat toilet en een installatieruimte. Zowel de badkamer als toilet zijn afgewerkt met beton-ciré. In de kast van de warmtepomp heb je genoeg ruimte voor het bergen van spullen!

    En dan de volgende verrassing van dit appartement: een heerlijk ruim dakterras! Gelegen op het zuidwesten, zodat u kunt optimaal kunt genieten van de zon!

    Gelegen in hartje binnenstad aan de winkelstraat. Restaurants, cafés en winkelvoorzieningen zijn voor de deur! Ook een wandeling langs de IJssel of door het Stadspark is zo gemaakt.

    Indeling

    Gezamenlijke entree met trapopgang, toegang tot het appartement, woonkamer, open keuken met kookeiland, luxe badkamer, separaat toilet, installatieruimte en 2 slaapkamers. Vanuit één van de slaapkamers heb je toegang tot het dakterras.

    Interesse in dit appartement? Neem dan contact met ons op!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.