Oudestraat 62, Kampen

Kenmerken

Prijs:
€ 450.000,- k.k.
Postcode:
8261CS
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
7
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
150m²
Perceeloppervlakte:
188m²
Inhoud:
1000m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  
 • Woon/winkelpand met ontwikkelpotentie!

  Voor de koper ligt er een ontwikkelplan ter overname klaar om het pand te verbouwen naar een winkelruimte met twee appartementen op de verdiepingen. Het plan is inmiddels via een vooroverleg getoetst bij de gemeente Kampen en deze zien op voorhand geen bezwaar, omgevingsvergunning kan op korte termijn worden ingediend.

  Er is een nieuw bouwplan voor de volgende te bouwen situatie:
  - Begane grond: winkelruimte/bedrijfsruimte van totaal circa 85 m2 GBO
  - Eerste verdieping/ tweede verdieping (voorzijde): zelfstandige appartement, totaal GBO circa 87 m2, opgang zijde Oudestraat, berging op de binnenplaats met ontsluiting via de Hofstraat.
  - Eerste verdieping/ tweede verdieping (achterzijde): zelfstandige appartement, totaal GBO circa 64 m2, opgang zijde Oudestraat, berging op de binnenplaats met ontsluiting via de Hofstraat.

  Taxatiewaarde leegwaarde na verbouwing circa: €750.000,- tot €800.000,- (e.e.a. afhankelijk van de kwaliteit en luxe die zal worden aangebracht)

  Uiteraard kan het pand ook gewoon aangekocht worden door een eindgebruiker die wonen en werken wil combineren in één pand.

  Het pand wordt aangeboden middels een verkoop bij inschrijving onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.

  KIJKDAGEN

  29 en 30 november a.s. van 14.00 tot 16.00 uur

  zaterdag 2 december a.s. van 10.00 tot 12.00 uur

  De inschrijving sluit op 12 december a.s. om 12.00 uur

  OPLEVERINGSNIVEAU
  - Aanvaarding kan snel, wordt leeg opgeleverd ‘As-Is’
  - De 'niet zelf bewoningsclausule' en 'ouderdomsclausule' zijn van toepassing

  OBJECTOMSCHRIJVING HUIDIGE SITUATIE

  Het betreft hier een monumentaal pand met een gepleisterde lijstgevel voor een 17e-18e eeuwse kern. Het pand valt op door een fraaie winkelpui, welke tamelijk modern is, maar wel stijlvol is uitgevoerd.

  De bovenwoning is bereikbaar via de winkel, maar ook via de steeg aan de achterzijde. Middels een recht van overpad heeft men vanaf de Hofstraat toegang tot de achterzijde van het pand. Het pand wordt bij verkoop geheel vrij van huur en gebruik geleverd.

  Indeling

  Begane grond
  Winkelruimte met een vloeroppervlakte van circa 62 m2, gang met toiletruimte, trapopgang naar de bovenwoning, deur naar magazijnruimte/werkruimte van circa 34 m2. De magazijnruimte zou ook bij de winkelruimte aangetrokken kunnen worden, waardoor er een totaal winkeloppervlakte ontstaat van circa 100 m2. Via de achterdeur bereikt men de achtertuin en de aangebouwde bergingen. Via de berging heeft men dan weer toegang tot de steeg naar de Hofstraat.

  Eerste verdieping
  Overloop, toiletruimte, woonkamer met een open keuken aan de voorzijde van het pand en 2 kamers aan de achterzijde van het pand welke kunnen dienen als slaapkamers.

  Tweede verdieping
  Aan de voorzijde van het pand bestaat deze verdieping uit een slaapkamer een badkamer en bergruimte. Aan de achterzijde van het pand bestaat de tweede verdieping enkel uit een bergzolder met de mogelijkheid om te verbouwen tot extra slaapkamer.

  Belangstelling voor dit mooie pand?

  Kom naar één van de kijkdagen, u kunt een bieding uitbrengen tot en met 12 december a.s. 12.00 uur.

  Verkoop onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.

 • Mail een bekende

  U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.