Oudestraat 137V, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 237.500,- k.k.
Postcode:
8261CK
Ligging:
in centrum
Woningtype:
maisonnette
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
4
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
90m²
Inhoud:
360m³
Bouwperiode:
2003
Plaats woning op:  




  • Schitterend gelegen appartement met berging, lift en dakterras.

    Gesitueerd in het “t Posthuys” van Kampen. Een kleinschalig appartementencomplex midden in het centrum. Een prachtig monumentaal pand waar in 2003 in totaal 6 luxe appartementen zijn gerealiseerd.

    De toegang van deze woning ligt aan de Oudestraat en het appartement zelf is gesitueerd aan de IJsselkade, en heeft een prachtig uitzicht op de IJssel en de nieuwe brug.

    Van de huidige bewoners:

    Je zult het niet vaak aantreffen dat een appartement in het hartje van een binnenstad een prachtig uitzicht heeft op een rivier. Na de voordeur in het statige (monumentale) gebouw aan de Oudestraat te Kampen kom je via een trap of lift in het mooie atrium waar je zes huisdeuren aantreft (een klein appartementencomplex dus). De voordeur van ons appartement geeft via de hal toegang tot een grote woonkamer met vier ramen die een prachtig uitzicht op de rivier de IJssel geven. Het appartement is verder van alle gemakken voorzien, met als extra nog te noemen een full-airconditioning. De servicekosten zijn relatief laag te noemen en toch inclusief opstalverzekering, glasbewassing, onderhoud etc. Waarom dan toch verhuizen? Voor ons is er nu een kans om een appartement te huren dat wat beter bij ons past nu de jaren mee gaan tellen. We beseffen terdege dat we veel woonplezier achterlaten. Voor de nieuwe bewoners een prachtig vooruitzicht.

    Indeling
    Begane grond
    Via de “oude” historische entree met hardstenen trappen en sierlijk hekwerk bereik je de eerste verdieping. Hier is de voormalige binnenplaats verbouwd tot een sfeervol atrium. Om de entree aan de eisen van deze tijd te laten voldoen is er ook een liftinstallatie aangebracht. Alle woningen hebben hun entree aan het atrium.

    Eerste woonlaag
    Entree, hal, toilet met fontein, provisiekast, intercom installatie, woonkamer met 4 grote raampartijen en een prachtig uitzicht op de IJssel, halfopen keuken met raam welke uitkijkt op het atrium.

    De keuken is ingericht met een hoekkeuken voorzien van koelkast, combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

    Tweede woonlaag
    Overloop, deur naar het dakterras, badkamer en 2 slaapkamers.

    De badkamer is ingericht met een douchecabine, toilet en wastafel. Tevens is er werkblad gerealiseerd met daaronder de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

    Zolderverdieping
    Middels een vlizotrap bereikt men de ruime bergzolder.

    Dakterras
    Het dakterras van 9 m² ligt op het zuidwesten.

    Berging
    Via de lift of de trap is de fietsenberging te bereiken.

    Vereniging van Eigenaren
    - De servicekosten bedragen €136,40 per maand
    - Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig
    - De vereniging is financieel gezond
    - Uitgebreide documentatie is op te vragen bij ons kantoor

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.