Oudestraat 137-4, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 575.000,- k.k.
Postcode:
8261CK
Ligging:
aan water
Woningtype:
maisonnette
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
150m²
Inhoud:
716m³
Bouwperiode:
1902
Plaats woning op:  




  • Op een toplocatie met bijzonder fraai uitzicht op de rivier de IJssel en de Stadsbrug bieden we deze royale en luxe appartement te koop aan.

    Enkele belangrijke kenmerken van dit appartement;
    - maar liefst 3 slaapkamers
    - dubbele badkamervoorziening
    - vrij uitzicht over rivier de IJssel
    - complex voorzien van een lift
    - grote woonkamer met hoge plafonds en veel lichtinval
    - privé terras en een privé berging voor stalling van de fietsen
    - het appartement is goed geïsoleerd naar de eisen van 2003
    - airco aanwezig voor zowel koeling als ook verwarmen

    Recent heeft deze woning nog een ingrijpende facelift ondergaan, waarbij de wanden en de vloeren opnieuw zijn afgewerkt, daarmee is het appartement eigenlijk instapklaar.

    Het appartement ligt middenin de historische binnenstad van Kampen waarmee alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Er is optimale privacy in de gehele woning, maar toch midden in de stad.

    De woonetage van dit hoek-appartement, type maisonnette, ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementen complex. Vanwege de ligging aan de IJssel kunt u elke dag genieten van het vaarverkeer. Prachtige zeilschepen leggen aan de kade aan, wat regelmatig een terugdenken geeft aan de vroegere Hanzestad. Het complex 't Posthuys bestaat uit 6 appartementen. Het complex is in 2002/2003 gerealiseerd in het voormalige postkantoor; de oorspronkelijke bouwperiode dateert uit begin 1900, waarmee het pand vanwege de uitstraling een terecht predicaat "gemeentelijk monument" heeft verkregen.

    De ingang zit aan de Oudestraat. Direct binnengekomen ervaart u het oorspronkelijke karakter met het prachtige authentieke trappenhuis. Het complex is rolstoeltoegankelijk en er is een lift die de toegang geeft tot het appartement. Op de tussenverdieping is een aparte berging die per lift te bereiken is.

    Op de eerste verdieping is een overdekt atrium met een stenen vloer die de toegang geeft naar het appartement. Het appartement is heerlijk comfortabel. Maar liefst 149 m2 woonplezier verdeelt over 2 etages. Door de hoge en vele ramen is de woonkamer heerlijk licht. De woonkamer is circa 50 m2 groot, er is airco en een sfeervolle gashaard. De Siematic keuken is in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de hal is de eerste slaapkamer met een douchecabine en wastafel bereikbaar. Dit betekend dat er gelijkvloers gewoond kan worden wanneer traplopen niet meer goed kan.

    Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers. De ouderslaapkamer is karakteristiek en door het zicht in de kap is deze ruimte erg ruimtelijk en er is vanuit deze slaapkamer zicht op de IJssel. De badkamer is compleet en voorzien van ligbad, doucheruimte, wastafelmeubel en comfortabele vloerverwarming. Op deze verdieping is ook de buitenruimte, gelegen op het westen, die via openslaande deuren bereikbaar zijn. Vanuit de buitenruimte van circa 10 m2 is prachtig zicht op de Nieuwe Toren. Er is ook een inloopkast en separaat washok aanwezig.

    Zolderverdieping
    Middels een vlizotrap bereikt men de ruime bergzolder.

    Dakterras
    Het dakterras van 10 m² ligt op het westen.

    Berging
    Via de lift of de trap is de berging te bereiken. De berging bevindt zich op de tussenverdieping. Uw fietsen kunt u kwijt op de begane grond.

    De vereniging is financieel gezond en actief. Een droom appartement op een geweldige locatie! Ideaal appartement voor senioren, maar ook voor jongere mensen die op zoek zijn naar een exclusief appartement.

    Belangstelling voor deze prachtige woning? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor voor een bezichtiging en bewonder het met eigen ogen!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.