Otello 21, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 225.000,- k.k.
Postcode:
8265TD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
151m²
Inhoud:
380m³
Bouwperiode:
2003
Plaats woning op:  




  • Ruime tussenwoning op een mooi plekje in woonwijk De Maten. De woning ligt aan een rustig straatje, aan de voorzijde vrij gelegen aan een brede groenstrook met speeltoestellen voor de kleintjes. Vanaf deze locatie woon je centraal ten opzichte van voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en sportverenigingen.

    Gebouwd in 2003 en goed geïsoleerd. De woning heeft een breedte van 5,7 meter en is daarmee één van de grotere woningen in zijn soort.

    Indeling
    Entree, hal, meterkast, woonkamer met straatgerichte zithoek, tuingerichte eethoek met open keuken en deur naar de tuin. Centraal in het huis bevindt zich trapopgang naar boven met de toiletruimte.

    De keuken is ingericht met een nette hoekkeuken voorzien van een vaatwasser, combi-oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een douchecabine, toilet en badkamermeubel met wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop, zolderkamer welke in gebruik is als wasruimte en berging. Tevens bevindt zich hier de cv-ketel en de warmte-terugwin installatie. Het is goed mogelijk om op deze verdieping nog een extra slaapkamer te maken.

    Tuin
    De tuin is voorzien van bestrating en behoeft weinig onderhoud. De achtertuin is gelegen op het noordoosten. In de achtertuin beschikt men over een houten tuinschuur. De achteruitgang sluit aan op het achter gelegen voetpad.

    KORTOM EEN RUIM HUIS WAAR U PER DIRECT IN KUNT! BEL VOOR EEN AFSPRAAK MET ONS KANTOOR.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.