Orkestlaan 22, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 285.000,- k.k.
Postcode:
8265RE
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
140m²
Perceeloppervlakte:
271m²
Inhoud:
425m³
Bouwperiode:
1995
Plaats woning op:  




  • Ruime hoekwoning op een mooie locatie in woonwijk "De Maten" met o.a. 4 slaapkamers, een ruime uitgebouwde open keuken, nieuwe badkamer (2018) en een garage.

    Door de ligging aan een brede groenstrook is het uitzicht lekker vrij en zonder directe inkijk van overburen. Het is een kindvriendelijke woonwijk en beschikt over vele voorzieningen in de omgeving waaronder sportvoorzieningen, het winkelcentrum en scholen. De historische binnenstad van Kampen ligt op 10 minuten fietsafstand. De verbindingswegen richting A50/A6/A28 zijn snel te bereiken en ook het openbaar vervoer (station Kampen Zuid) ligt in de nabije omgeving.

    Indeling

    Begane grond
    Entree/hal met trapopgang, meterkast, toilet, woonkamer, open keuken, bijkeuken, garage. In de woonkamer heeft u vrij zicht aan de voorzijde en beschikt u over veel ruimte voor bijvoorbeeld een eethoek. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. De bijkeuken beschikt over een keukenblok en een deur naar de garage voor de nodige opslag!

    Eerste verdieping
    Overloop, trapopgang naar de tweede verdieping, 3 slaapkamers en een badkamer met douchehoek, dubbele wastafel en een toilet.

    Tweede verdieping
    Voorzolder met cv-opstelling (lease ketel 2016) en een wasmachineaansluiting. De slaapkamer beschikt over bergruimte achter de knieschotten. Op de overloop bevindt zich een luik naar de vliering.

    Tuin
    Achtertuin ligt gelegen op het oosten en beschikt over een onderhoudsarme tuin. De ruime overkapping vindt u achter in de tuin, net als de achteruitgang en de fietsenstalling. De berging is gelegen aan de zijkant van de woning, net als de garage en de oprit.

    De volgende plus punten in het kort:

    + veel ruimte
    + de woning is uitgebouwd
    + berging, garage & oprit aan de zijkant van de woning
    + vrij uitzicht aan de voorzijde
    + achteruitgang
    + ruime onderhoudsarme tuin met overkapping
    + 4 slaapkamers
    + nieuwe badkamer!
    + kindervriendelijke wijk
    + vele voorzieningen in de nabije omgeving

    Voldoet deze prachtige hoekwoning aan uw wensen? Neem dan snel contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.