Oratoriumplein 34, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 250.000,- k.k.
Postcode:
8265SH
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
140m²
Perceeloppervlakte:
204m²
Inhoud:
525m³
Bouwperiode:
2000
Plaats woning op:  




  • Fraai gebouwde hoekwoning met veel leefruimte. Deze woning beschikt namelijk over een prachtige grote woonkamer en 5 slaapkamers.

    Gebouwd in 2000 op een goede locatie in woonwijk De Maten. De naam zegt het al, de woning is gelegen aan een groot plein met aangrenzende woningen. Een heerlijk plek om je kinderen veilig te laten spelen. Tevens ligt de woning nabij scholen en sportverenigingen en ben je binnen enkele minuten in mooi natuurgebied.

    De woning is uitstekend onderhouden en uiteraard volledig geïsoleerd, waardoor u uw maandlasten beperkt houdt als het gaat om het energieverbruik.

    Indeling

    Begane grond
    Entree met luifel, grote hal met kastruimte, trapopgang, toilet met wandcloset en fontein, zeer ruime woonkamer met een straatgerichte living, tuingerichte eethoek, open keuken met aansluitend een grote ruimte welke geschikt is als speelhoek of studiehoek. Vanuit de terrasdeuren heeft men toegang tot de achtertuin.

    De keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken, ingericht met een vaatwasser, combi magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap en koel/vriescombinatie.

    De vloer op de begane grond is grotendeels afgewerkt met een massief eikenhouten vloer. Ter plaatse van de hal is de vloer afgewerkt met plavuizen.

    Eerste verdieping
    Overloop, kast met aansluiting voor wasmachine en droger, badkamer en 3 ruime slaapkamers.

    De badkamer is ingericht met een toilet, wastafel, douchecabine en ligbad.

    Tweede verdieping
    Overloop, slaapkamer met dakkapel, kast met opstelling cv-ketel, 2e ruime slaapkamer met dakramen en een grote inloopkast met berging.

    Tuin
    De tuinen zijn keurig aangelegd en zijn tevens onderhoudsarm. De achtertuin is gesitueerd op het noorden. Door de diepte van de tuin is er toch sprake van voldoende zon in de tuin.

    Berging
    Men beschikt over een grote berging welke deels in steen en deels in hout is opgetrokken.

    KORTOM EEN HEERLIJK HUIS VOOR BIJVOORBEELD EEN GROOT GEZIN.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.