Onland 28, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 365.000,- k.k.
Postcode:
8266KD
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
175m²
Perceeloppervlakte:
343m²
Inhoud:
725m³
Bouwperiode:
2007
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte en wat een prachtige locatie om te wonen!

    Mooie royale 2-onder-1-kapwoning (725 m3) op een schitterende locatie in de woonwijk Het Onderdijks. De woning ligt aan een rustig hofje met een brede groenstrook in het midden met een speeltuin en een grasveld. Het hofje wordt gesierd door mooie 2-onder-1-kapwoningen in diverse bouwstijlen. Deze woning is in 2007 gebouwd op een kavel van maar liefst 343 m2 grond.

    In de wijk bevinden zich 2 scholen en kinderdagopvang. In de nabije toekomst zal er in de naburige wijk Het Stationskwartier een supermarkt gebouwd worden. Ook het Station met verbinding naar Zwolle en Amsterdam bevind zich op fietsafstand van de woning.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, trapopgang, meterkast, toilet met wandcloset en fontein, ruime woonkamer met een massief houten vloer, een straatgerichte zithoek met vrij uitzicht, centraal gelegen open keuken met aansluitend een eethoek met schuifpui naar de achtertuin, bijkeuken met kastenwand en inpandig toegang tot de berging met kastenwand en opstelling cv-ketel. De vloer ter plaatse van de keuken en de eethoek is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming.

    Eerste verdieping
    Overloop, grote badkamer en 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is voorzien van een kastenwand. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet, ligbad en een dubbele wastafel. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.

    Tweede verdieping
    Grote overloop met zolderkamer, bergruimte, wasmachineaansluiting en een 4e slaapkamer. Het is eenvoudig om een eventuele 5e slaapkamer te realiseren mocht dit gewenst zijn.

    Tuin
    De tuin is keurig aangelegd en is tamelijk onderhoudsarm. In de ruime achtertuin beschikt men over een houten berging en een mooie veranda. De oprit biedt ruimte aan het parkeren van 2 auto's.

    KOM SNEL EENS KENNIS MAKEN EN MAAK EEN AFSPRAAK VIA ONS KANTOOR.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.