Oeverwal 13, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 695.000,- k.k.
Postcode:
8266JK
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
9
Slaapkamers:
7
Woonoppervlakte:
240m²
Perceeloppervlakte:
402m²
Inhoud:
860m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Riante 2/1 kap woning met maar liefst 6 slaapkamers!

    Deze stijlvolle 2/1 kapwoning is dé ideale woning voor grote gezinnen. Dit gezinshuis biedt een zeer comfortabel ruimte binnenshuis, maar ook buiten is het genieten van de fraai aangelegde en riante tuin. Enkele pluspunten van de woning:

    - Beschikt over 240 m2 woonoppervlakte en 6 riante slaapkamers (uitbreiden naar 7 slaapkamers is mogelijk)
    - Gelegen op een perceel van maar liefst 402 m2 met een prachtige achtertuin
    - Kwalitatief hoge afwerking in de gehele woning
    - Vrijstaande stenen garage
    - Een ruime oprit met plek voor meerdere auto's
    - Keurig onderhouden en heerlijk duurzaam (energielabel A)

    De ruimte van de woning zie je direct terug bij de entree. Via de ruime hal bereik je de straatgerichte woonkamer. Deze is voorzien van een prachtige houten vloer. De ramen aan zowel voor als zijkant van de woning zorgen voor een heerlijk lichte ruimte. De keuken en woonkamer zijn makkelijk te scheiden van elkaar door de karakteristieke ensuite deuren. Aan de achterzijde van de woning is een leefkeuken te vinden. Een prachtige en vooral comfortabele ruimte! De keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en quooker. Tot slot bevindt zich hier een handige bijkeuken, waar ook het toilet zich bevindt.

    Op de eerste verdieping zijn 3 riante slaapkamers gesitueerd. Eén daarvan beschikt over een ruime inloopkast. Deze slaapkamer beschikt ook over toegang tot het dakterras. Ook deze verdieping valt op door zijn keurige afwerking, de houten vloeren en strak gestucte wanden zorgen voor een luxe uitstraling. Alle 3 de kamers zijn zeer ruim en voorzien van voldoende daglicht. De badkamer (liefst 14m2 groot) is ingericht met een bubbelbad, dubbele wastafel, toilet en inloopdouche.

    Op de tweede verdieping vinden we de volgende 3 slaapkamers en 2e badkamer. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt en één kamer is extra ruim door de dakkapel aan de voorzijde van de woning. Ideaal is de tweede badkamer op deze verdieping, voorzien van een toilet, inloopdouche en wastafel.
    Het is mogelijk om op de zolderverdieping een 7e slaapkamer te creëren.

    Zoals in het begin van deze tekst aangegeven beschikt de woning niet alleen over de ruimte binnenshuis, maar ook ruimte om het huis. Wat een plaatje is deze tuin! Te beginnen met de riante oprit aan de voorzijde met plek voor meerdere auto's op eigen terrein. Op de achterzijde van het perceel bevindt zich een ruime vrijstaande garage met bergzolder. De tuin is gelegen op het noordoosten, door de breedte en diepte van de tuin is er altijd wel een plekje in de zon of schaduw te vinden! Onder de overkapping is een gezellige zithoek te vinden, ideaal voor de warme zomerdagen!

    Gelegen aan de Oeverwal in de woonwijk 'Het Onderdijks'. Deze wijk staat bekend als een kindvriendelijke wijk, dichtbij alle voorzieningen. De woning is gelegen nabij de IJssel, ideaal voor een wandeling. De historische binnenstad van Kampen met gezellige restaurants en cafés is binnen enkele minuten te bereiken. Winkelcentrum Stationskwartier (met o.a. de Albert Heijn, Kruidvat en HEMA) is binnen enkele minuten te bereiken. Via de nabijgelegen N50 bereik je makkelijk omliggende steden als Zwolle.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met meterkast en trapopgang, woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, 2e badkamer

    Derde verdieping:
    Zolder, eventueel 7e slaapkamer

    Interesse in deze prachtige gezinswoning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.