Noordtzijstraat 4, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 169.500,- k.k.
Postcode:
8266DG
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
101m²
Perceeloppervlakte:
98m²
Inhoud:
323m³
Bouwperiode:
1938
Plaats woning op:  




  • Een echt jaren '30 huis met een bijpassende erker en een granieten vloer in de hal. Deze sfeerelementen worden gecombineerd met de nodige luxe.

    In 2007/2008 is de woning grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo is er een ruime badkamer gerealiseerd op de eerste verdieping en is er een vaste trap gemaakt naar de zolderverdieping. Verder is vernieuwd, de keuken, de cv-installatie en de riolering.

    Ook de straat ademt de sfeer uit van toen. Fraaie bouwstijlen wisselen elkaar af in een rustige straat met een leuke speeltuin om de hoek en voldoende parkeergelegenheid in de straat.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal met originele granito vloer, trapopgang, woonkamer met erker aan de voorzijde en provisiekast onder de trap, uitbouw met een keuken en een achterportaal met toiletruimte.

    De keuken is ingericht met een keuken uit 2007 welke is voorzien van een koelkast, oven, vaatwasser, gaskookplaat en een afzuigkap.

    Eerste verdieping
    Overloop, 2 slaapkamers en een grote luxe badkamer. De badkamer uit 2008 is ingericht met een douchehoek, ligbad, toilet en badkamermeubel met wastafel.

    Tweede verdieping
    Er is een vaste trap naar de 2e verdieping met een zolderkamer welke is voorzien van een dakraam. Op deze verdieping bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine.

    Tuin
    De woning heeft een voortuin en een achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en beschikt over een achteruitgang. Er is een houten berging voor stalling van de fietsen.

    BELANGSTELLING? BEL DAN MET ONS KANTOOR VOOR EEN BEZICHTIGING VAN HET HUIS.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.