Motet 2, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8265RJ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
145m²
Perceeloppervlakte:
362m²
Inhoud:
580m³
Bouwperiode:
1998
Plaats woning op:  


3D virtueletour ›

  • Maak kennis met deze prachtige woning. Het betreft hier een halfvrijstaande woning, type herenhuis met inpandige garage en een riante tuin op het zuiden.

    24/7 DEZE WONING BEZICHTIGEN? KIJK DAN OP DE WEBSITE VAN DE MAKELAAR VOOR EEN UITGEBREIDE VIRTUELE TOUR OM ALVAST EEN GOEDE INDRUK TE KRIJGEN.

    Gelegen op een mooie locatie in woonwijk De Maten. Aan een doodlopend straatje op een vrije hoek met ruim zicht door de straat.

    Gebouwd in 1996 op een kavel van 362 m², volledig geïsoleerd en goed onderhouden. Het betreft hier een royaal woonhuis met o.a. 4 slaapkamers (5e slaapkamer eenvoudig mogelijk), bijkeuken, garage, dakterras, grote woonkamer en een diepe tuin op het zuiden.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger, inpandig toegang tot de garage, grote woonkamer met een straatgerichte keuken, ruimte voor een grote eethoek, zitkamer met terrasdeuren naar de tuin.

    De keuken is ingericht met een hoekkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Het werkblad is uitgevoerd in natuursteen.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer, 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde en een grote ouderslaapkamer aan de voorzijde met schuifkastenwand en deur naar een klein balkon aan de voorzijde. De badkamer is ingericht met een dubbele wastafel, douchehoek, ligbad en toilet.

    Tweede verdieping
    Overloop, voorzolder, deur naar het dakterras en een 4e slaapkamer met schuifkastenwand en kast met opstelling cv-ketel. Het dakterras van circa 20 m² is gelegen op het zuiden.

    Bergzolder
    Via een vlizotrap bereikt men nog een praktische bergzolder.

    Garage
    Via de bijkeuken bereikt men de garage van circa 7 x 3 meter welke is verwarmd en geïsoleerd.

    Tuin
    De diepe achtertuin garandeert een goede privacy en de ligging is uitstekend. In de achtertuin beschikt men nog over een houten tuinschuur.

    BELANGSTELLING? BEL DAN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING MET 038-3336633

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.