Marinus Postlaan 95, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 199.000,- k.k.
Postcode:
8264DN
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
bungalow
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
117m²
Perceeloppervlakte:
219m²
Inhoud:
330m³
Bouwperiode:
1990
Plaats woning op:  




  • Gelijkvloers wonen in Kampen en nog betaalbaar ook. Huizen als deze zijn er niet veel te koop. Ideale woning voor de 60 plusser met de wens om een levensloopbestendige woning te bewonen. Alle voorzieningen op de begane grond en op de verdieping nog twee ruime slaapkamers voor de logees. Wel een tuin, maar weinig onderhoud en een oprit met carport zodat u de auto direct bij de deur hebt.

    Ideaal gelegen. Op loopafstand van het nieuwe winkelcentrum dat in aanbouw is op de Hanzewijk. In een rustige straat gelegen met fijne buren.

    De woning is gebouwd in 1990 en is goed onderhouden.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet, slaapkamer met badkamer, woonkamer met een straatgerichte zithoek en een tuingerichte open keuken. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de achtertuin. De woonkamer is lekker ruim en vanuit de zitkamer kijkt men mooi de straat door. Tussen de keuken en de zitkamer bevindt zich nog een provisiekast, ideaal voor wat boodschappen en het stallen van de stofzuiger.

    Verdieping:
    Overloop, ruime lichte slaapkamer aan de voorzijde, inloopkast met cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine, slaapkamer aan de achterzijde met wastafel en bergruimte. De wasruimte zou eventueel gebruikt kunnen worden om een 2e badkamer te realiseren.

    Tuin
    Aan de tuin heb je niet veel onderhoud. Heerlijk genieten met een kop koffie in de achtertuin welke op het zuidwesten is gelegen. Vanuit de tuin heeft men toegang tot de stenen berging welke weer in verbinding staat met de carport.

    KORTOM EEN PLEK OM LEKKER LANG TE KUNNEN BLIJVEN WONEN MET HET GENOT VAN EEN TUIN.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.