Lindestraat 5, Kampen

Kenmerken

Prijs:
€ 725.000,- k.k.
Postcode:
8266BG
Ligging:
aan park
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
181m²
Perceeloppervlakte:
726m²
Inhoud:
759m³
Bouwperiode:
1973
Plaats woning op:  




  • Vrijstaande semi-bungalow op een fantastische locatie!

    Wauw, wat een plekje! Deze prachtige, riante vrijstaande woning is gelegen in de woonwijk 'Zuid-Bovenbroek', omgeven door groen, maar toch centraal gelegen en met alle voorzieningen in de directe omgeving.

    - Levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond
    - 4 slaapkamers en hobbykamer
    - Op de eerste verdieping een ruime badkamer met separaat toilet
    - Vrijstaand wonen aan een autoluwe straat omgeven door groen
    - Een geweldig royale en fraai aangelegde tuin!
    - Beschikt over 181 m2 woonoppervlakte en een riant perceel van liefst 726 m2
    - Een ruime garage met plek voor de auto en opslag
    - Verduurzaamd inclusief 13 zonnepanelen (energielabel B)
    - Gelegen op een toplocatie op fietsafstand van het Stadspark en binnenstad. Een supermarkt, bakker en slager zijn op loopafstand te bereiken

    Via de fraai aangelegde voortuin bereik je de ruime en lichte hal. Via de rechterdeur bereiken we de ruime woonkamer, die door de grote raampartijen heerlijk licht is. De keuken is ingericht met een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven/magnetron en veel kastruimte. Tevens is er een handige bijkeuken gesitueerd naast de keuken, met ruimte voor de wasmachine en toegang tot de tuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime kamer, die multifunctioneel in te richten is. Te denken valt aan een extra slaapkamer, maar kan ook gebruikt worden als kantoorruimte, hobbykamer of praktijkruimte. De slaapkamer en badkamer, gesitueerd aan de achterzijde op de begane grond, maken het mogelijk om gelijkvloers te wonen. De slaapkamer is ruim en biedt directe toegang tot de tuin. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, radiator, toilet, ligbad en inloopdouche. Als kers op de taart beschikt de woning ook nog over een riante garage!

    Op de eerste verdieping zijn nog 3 extra slaapkamers te vinden. Op deze slaapkamers is er ook veel bergruimte. Ook is er op deze verdieping ruimte voor een apart toilet en 2e badkamer, voorzien van een wastafel, radiator, toilet, douchecabine en heerlijk bad.

    En dan de tuin; wat een plaatje en wat een ruimte! De tuin is prachtig groen ingericht en voorzien van een tuinhuis, vijver en prieel. Hier is het heerlijk vertoeven van de buitenruimte en de rust die deze locatie te bieden heeft. Door de breedte en diepte van de tuin is er in elk hoekje wel een plekje in de zon of schaduw te vinden.

    Gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer met veel voorzieningen in de directe omgeving. Vanaf de woning loop je zo het park door richting de gezellige binnenstad van Kampen, waar diverse winkels, restaurants en cafés te vinden zijn.
    Kortom: een unieke kans op één van de mooiste locaties van Kampen.

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree, hal met trapopgang, woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, toilet, slaapkamer/hobbykamer, gang, slaapkamer, badkamer en garage.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers, separaat toilet en badkamer.

    Tuin:
    Gelegen op het noordoosten, ingericht met een tuinhuis en prieel.

    Interesse in deze prachtige woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.