Lijsterbesstraat 1, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 775.000,- k.k.
Postcode:
8266AP
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, tuin rondom
Garage:
Ja
Kamers:
13
Slaapkamers:
6
Woonoppervlakte:
294m²
Perceeloppervlakte:
1057m²
Inhoud:
1428m³
Bouwperiode:
1974
Plaats woning op:  




  • Groots wonen op een fantastische locatie!

    Deze woning blinkt uit in ruimte, zowel in als om de woning. Bijna 300 m2 gebruiksoppervlakte in de woning, dat zie je zelden. Het huis staat op een perceel grond van bijna 1100 m2, wat tevens bovengemiddeld is voor deze omgeving. Gebouwd in 1974 in een unieke stijl, met een speelse indeling en volop mogelijkheden om het volledig naar eigen wensen te moderniseren. In de prijsstelling is rekening gehouden met het feit dat de koper nog ruimte heeft om te investeren.

    Het huis wordt al ruim 40 jaar door de huidige eigenaren met veel plezier bewoond, de kans is groot dat de opvolgende eigenaren hier ook lang zullen blijven wonen, het is er tenslotte heerlijk wonen.

    Het geheel is gelegen op een toplocatie. In een rustige populaire wijk, welke erg centraal is gelegen t.o.v. alle voorzieningen. Hier woon je vrij, in alle rust, maar binnen enkele minuten treft u de volgende voorzieningen;
    - de historische binnenstad van Kampen
    - winkels in de wijk Kampen Zuid
    - het water/strand bij de Molen aan de IJssel
    - meerdere basisscholen
    - meerdere middelbare scholen
    - het stadspark
    - speeltuinen en speelveldjes

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, woonkamer met open keuken. De zithoek is tuingericht en beschikt over een open haard en een schuifpui naar de tuin.

    Entresol/verdieping
    Vanuit de woonkamer tref je een halve verdieping hoger de volgende ruimtes; een tweede zithoek/leeshoek met open haard, een werkkamer annex bibliotheek/speelkamer/slaapkamer, 4 slaapkamers en 2 badkamers.

    Souterrain
    Vanuit de woonkamer op de begane grond bereik je ook deze woonlaag met daar een grote multifunctionele ruimte (te gebruiken als speelkamer/werkkamer/tv-kamer), een slaapkamer, een inloopkast, wasruimte, berging, een grote hobbyruimte (waar nu het biljart staat) en een ruime inpandige garage. Alle ruimtes, met uitzondering van de hobbyruimte, beschikken over natuurlijk daglicht.

    Tuin
    Rondom de woning kunt u genieten van een heerlijk tuin. Aan de zijde van de woonkamer bevindt zich een heerlijk terras op het zuiden, waar je kunt genieten van de zon en uitstekende privacy. Aan de achterzijde ligt een stuk tuin met een groot gazon, een tuinberging en een planten/groentekas.

    ALTIJD AL OP ZOEK GEWEEST NAAR IETS UNIEKS?

    Wij nodigen u uit voor een persoonlijke bezichtiging op locatie. U kunt zich aanmelden voor één van de kijkdagen via ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.