Lampetsteeg 5, Kampen

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 200.000,- k.k.
Postcode:
8261JD
Ligging:
in centrum
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, voortuin
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
50m²
Perceeloppervlakte:
49m²
Inhoud:
186m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Instapklare woning in hartje binnenstad!

    Wat een charmant huis is dit! Compleet gerenoveerd en instapklaar!

    Deze charmante woning is volledig gerenoveerd en wacht op zijn nieuwe bewoners om direct van te genieten. De huidige eigenaren hebben in 2019 de gehele woning gemoderniseerd, waarbij vloeren, keuken en badkamer zijn vernieuwd. De muren zijn strak gestuct en op de verdieping zijn de traditionele deuren slim vervangen door handige schuifdeuren.

    Indeling

    Begane grond:
    Bij binnenkomst treft u een entree met hal, voorzien van een toiletruimte met lichte betegeling tot aan het plafond en een fonteintje. De gezellige woonkamer is voorzien van een open keuken en een vaste trap naar de eerste verdieping. De L-vormige keukenopstelling is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van een stijlvolle laminaatvloer. Ook beschikt de woning over een strookje eigen grond voor de deur.

    1e Verdieping:
    Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, twee slaapkamers en een badkamer met lichte betegeling tot aan het plafond. De badkamer is compleet met een wastafel, douchecabine en wasmachine-aansluiting. Tevens is er een aansluiting voor de wasmachine en droger op de slaapkamer.

    Bergzolder:
    Via de vlizotrap bereikt u de bergzolder, die ruimte biedt voor extra opslag. Hier heeft u voldoende ruimte om spullen op te bergen die u niet dagelijks nodig heeft.

    Deze instapklare woning in hartje binnenstad biedt niet alleen comfort, maar ook de levendigheid en gemakken van het stadsleven direct bij huis.

    Bijzonder centraal gelegen, nabij de winkelstraat, maar ook op loopafstand van het station, de IJssel en dicht bij uitvalswegen.

    Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.