Kwint 7, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 299.000,- k.k.
Postcode:
8265SV
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
165m²
Perceeloppervlakte:
286m²
Inhoud:
565m³
Bouwperiode:
2001
Plaats woning op:  




  • Royale 2-onder-1-kapwoning met o.a. garage en tuin op het zuidoosten.

    Gelegen op een mooie locatie in de woonwijk De Maten.

    De woning is traditioneel gebouwd in 2001. Door de individuele kapconstructie heeft de woning een mooie uitstraling gekregen. Recent is de woning nog gemoderniseerd. Zo is er een nieuwe keuken geplaatst en is de vloer op de begane grond afgewerkt met een mooie pvc vloer. Ook is de woning goed onderhouden. In 2012 is de woning aan de buitenzijde nog volledig opnieuw geschilderd.

    Indeling

    Begane grond
    Overdekte entree, hal, meterkast, toilet met fontein, grote woonkamer met een straatgerichte living, ruime eethoek met terrasdeuren, open keuken en inpandig toegang tot de garage.

    De keuken is in 2010 ingericht met een fraaie en luxe inbouwkeuken. Voorzien van o.a. 6 grote korfladen en kwalitatief goede inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 6-pits kookplaat, afzuigkap, 2x een combi-oven een koffiezetapparaat en een een grote koelkast. Het werkblad is uitgevoerd in een extra dik werkblad van composiet.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer, 3 ruime slaapkamers en een grote kamer boven de garage met wasmachineaansluiting en schuifkastenwand. De kamer boven de garage kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, een extra slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

    De badkamer is ingericht met een douchecabine, toilet, badmeubel en whirlpool.

    Tweede verdieping
    Royale en keurig afgewerkte verdieping met schuifkastenwand en ramen in de topgevel aan de voor- en achterzijde. De ruimte op deze verdieping wordt momenteel gebruikt als werkruimte annex speelkamer. Het creëren van 1 of 2 extra slaapkamers behoort tot de mogelijkheden. De vloer is afgewerkt met een laminaatvloer.

    Garage
    De garage is in spouw gebouwd en geïsoleerd. Voorzien van hardhouten deuren aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde.

    Tuin
    Zowel de voor- als de achtertuin zijn keurig aangelegd. De achtertuin is lekker ruim en beschikt over een zijuitgang. De oprit biedt ruimte voor het parkeren van 2 auto's op eigen grond.

    KORTOM EEN HEERLIJKE GEZINSWONING MET VEEL RUIMTE IN EN OM HET HUIS.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.