Kwint 14, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 245.000,- k.k.
Postcode:
8265SW
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
135m²
Perceeloppervlakte:
268m²
Inhoud:
400m³
Bouwperiode:
2001
Plaats woning op:  




  • Riante hoekwoning op een mooie kavel van maar liefst 268 m2 en met een keuken om verliefd op te worden!

    Gelegen aan een rustige straat in woonwijk De Maten, optimaal gesitueerd t.o.v. winkels, scholen, sportverenigingen, het NS station en uitvalswegen.

    De woning is gebouwd in 2001 en is uitstekend geisoleerd. Opvallend aan dit huis is de ruimte in de woning. Dit komt mede door de bijzondere dakconstructie en door de uitbouw aan de zijkant van de woning.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet met fontein, meterkast, trapopgang, woonkamer met provisiekast onder de trap en een open keuken.

    De keuken is ingericht met een prachtige en riante hoekkeuken welke in 2014 is geplaatst en voorzien van een composiet werkblad, koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, steamer, vriezer en een mengkraan met een geïntegreerde quooker. De apparatuur in de keuken is van het merk Siemens.

    De begane grondvloer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Mocht u een tegelvloer niet mooi vinden, kunt er er eenvoudig een pvc-vloer overheen leggen.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is ingericht met een toilet, douche, ligbad en badkamermeubel met wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop, deur naar de wasruimte met aansluitend bergruimte, opstelling cv-ketel, grote slaapkamer met 2 dakramen en een raam in de topgevel. Door de hoge daklijn is er nog een extra vliering gecreëerd.

    Tuin
    De zonnige achtertuin is riant te noemen en biedt goede privacy omdat de woning aan de linkerzijde grenst aan een brede groenstrook. Men beschikt over een houten berging van circa 3,5 x 2,5 meter. Verder is er een buitenkraan aan de voorzijde en achterzijde van de woning en is er een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig. Aan de voorzijde is ruimte om een auto op eigen grond te parkeren.

    BELANGSTELLING? BEL DAN SNEL MET ONS KANTOOR VOOR EEN AFSPRAAK.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.