Krabbescheer 67, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 175.000,- k.k.
Postcode:
8265JG
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
140m²
Perceeloppervlakte:
168m²
Inhoud:
450m³
Bouwperiode:
1981
Plaats woning op:  




  • Een geweldig huis wanneer u niet op zoek bent naar een standaard huis. Deze geschakelde hoekwoning met garage is namelijk bijzonder speels ingedeeld en vormgegeven. Om een goede indruk te krijgen van deze woning, nodigen we u graag uit voor een bezichtiging.

    De woning ligt op een goede locatie in de wijk Cellesbroek/Middenwetering. Mooi centraal ten opzichte van alle denkbare voorzieningen in een verzorgde en kindvriendelijke woonomgeving.

    De woning is gebouwd in 1981 en is uniek in zijn ontwerp en indeling. Er zijn slechts enkele woningen van dit type gebouwd in de gemeente Kampen. De woning is vanaf de oplevering tot heden bewoond door de huidige eigenaren, een goed teken! De woning is altijd keurig onderhouden gebleven.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal meterkast, toilet met fontein, woonkamer met een vide, ruime zithoek met aansluitend een halfopen keuken met ruimte voor een goede eethoek en een provisiekast onder de trap naar boven. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin en vanuit de woonkamer heb je toegang tot de voortuin.

    Boven de woonkamer bevindt zich de entresol/verdieping met daar een multifunctionele ruimte. Deze kan gebruikt worden als werkkamer/speelkamer/muziekkamer/etc.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en een slaapkamer.

    Tweede verdieping
    Overloop, badkamer en 2 slaapkamers.

    Derde verdieping
    Zolderkamer met opstelling cv-ketel. De zolderkamer is groot genoeg om eventueel te gebruiken als 4e slaapkamer.

    Garage
    Bij de woning behoort een stenen garage, welke bereikbaar is via de tuin aan de voorzijde. Boven de garage bevindt zich nog een grote bergzolder.

    Tuin
    Ideaal bij dit huis zijn de 2 tuinen. Wilt u beschut zitten, dan zit u heerlijk besloten in de patiotuin aan de achterzijde. Lekker in de zon zitten kan in de voortuin/zijtuin welke op het zuiden is gelegen.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.