Kievitstraat 119, Kampen

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 295.000,- k.k.
Postcode:
8262AC
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
5
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
102m²
Perceeloppervlakte:
125m²
Inhoud:
362m³
Bouwperiode:
1960
Plaats woning op:  




  • Kijk binnen bij deze keurig onderhouden en heerlijk ruime hoekwoning!

    Gelegen aan een groenstrook op de hoek van de Kievitstraat in de wijk de Greente, met vrij uitzicht aan de voor en zijkant van de woning. Deze hoekwoning is keurig onderhouden en verduurzaamd. De woning beschikt over een energielabel C.

    Een aantal zaken zijn de afgelopen jaren vernieuwd waardoor de woning een upgrade heeft gemaakt. Er is onder andere een vaste trap naar zolder geplaatst, de badkamer vergroot en vernieuwd en is er een extra kamer op zolder gecreëerd. De woonkamer is straatgericht en is ingericht met een fraaie houtkachel, die zowel warmte als sfeer brengt. De keuken is door de grote opening verbonden met de woonkamer. De keuken beschikt over een inductiekookplaat met afzuigkap, combi-oven/magnetron, Quooker, koelkast en vaatwasser.

    Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers te vinden. De badkamer (vernieuwd in 2023) beschikt over een wastafel met dubbele wastafelkraan, toilet en doucheruimte. De elektrische vloerverwarming zorgt voor een comfortabele verwarming van de badkamer.
    Door het plaatsen van een vaste trap is de zolder omgeturnd tot een volwaardige kamer, die multifunctioneel te gebruiken is. Momenteel wordt de zolder gebruikt als werkkamer, maar is ook makkelijk te veranderen naar een slaapkamer. Door het grote dakraam aan de achterzijde is deze ruimte ook lekker licht. Op de overloop is ruimte gemaakt voor de wasmachine en droger.

    De tuin is gelegen op het zuiden en daardoor kun je hier optimaal genieten van de zon! De tuin beschikt over een stenen berging met achterom. Aan de achterzijde zijn in 2023 liefst 8 zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor de woning extra duurzaam is geworden. Dit resulteert in lage maandlasten!

    De woning is gelegen in woonwijk 'de Greente', nabij diverse winkelvoorzieningen zoals winkelcentrum Hanzewijk (met onder andere de Jumbo en Lidl), diverse basisscholen en sportverenigingen en de binnenstad van Kampen. Omliggende steden zijn via de nabijgelegen N50 gemakkelijk te bereiken.

    Begane grond:
    Entree, hal, toilet, meterkast, keuken en woonkamer.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en badkamer

    Tweede verdieping:
    Overloop, 4e slaapkamer

    Tuin:
    Gelegen op het zuidwesten en voorzien van een vrijstaande berging en achterom.

    Interesse in deze leuke woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.