Karpersteeg 1401, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 259.000,- k.k.
Postcode:
8261BL
Ligging:
in centrum
Woningtype:
benedenwoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, plaats
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
71m²
Perceeloppervlakte:
5m²
Inhoud:
300m³
Bouwperiode:
1994
Plaats woning op:  




  • Wat een plaatje!

    Zie jij je zelf hier al wonen? Dit appartement is gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex op de hoek van de Karpersteeg en Buiten Nieuwstraat. Op loopafstand van de Oudestraat, de winkelstraat van Kampen, maar ook van de Plantage, het horecaplein van Kampen, het station en andere voorzieningen.
    In 1994 is het pand in opdracht van Stichting Stadsherstel gerenoveerd. Aan de buitenzijde is het pand nog origineel, maar aan de binnenzijde voldoet het aan de huidige eisen.

    Via de gemeenschappelijke hal kom je in je eigen appartement, waar alles gelijkvloers is. De woonkamer en eetkeuken zijn gelegen aan de voorzijde en zijn heerlijk licht door de hoge ramen, zowel aan de voor- als aan de zijkant.

    De moderne keuken is in 2022 geplaatst en voorzien van een kook-/spoeleiland met inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser en kokend water kraan. In de hoge kastenwand vind je een oven, koelkast en vriezer. Deze keuken is dus voorzien van alle luxe.

    De badkamer is voorzien van een ligbad met douche met rainshower, wastafel en wasmachine- en drogeraansluiting.

    Aan de achterzijde van het appartement vind je de twee slaapkamers. De masterbedroom is zeer ruim, heeft een mooi hoog plafond, een grote kastenwand en openslaande tuindeuren naar het plaatsje. Via de plaats kan je naar de achtergelegen berging. Ideaal voor wat opslag en de fietsen! Deze berging is ook te bereiken via de steeg vanaf de Karpersteeg.

    Pluspunten:
    * Nieuwe CV-ketel (2022)
    * Energielabel C
    * Moderne luxe keuken (2022)
    * Eigen berging en achterom

    Indeling:
    Entree, toilet, woonkamer en woonkeuken met kook- en spoeleiland, CV-ruimte, badkamer, slaapkamer en masterbedroom met toegang tot de plaats.

    Berging:
    Vrijstaande stenen berging.

    Interesse in dit mooie appartement? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.