Jan van Arkelstraat 37, Kampen

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 395.000,- k.k.
Postcode:
8266CK
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
142m²
Perceeloppervlakte:
121m²
Inhoud:
475m³
Bouwperiode:
1937
Plaats woning op:  




  • Uitgebouwde jaren '30 woning in de geliefde wijk Kampen Zuid.

    Let op! De woning wordt aangeboden samen met de naburige woning, Jan van Arkelstraat 35. De verkoop verloopt middels een inschrijving waarbij er vaste kijkdagen zijn gepland. Aanmelden voor deze kijkdagen om beide woningen tegelijk te bezichtigen is mogelijk door contact op te nemen met ons kantoor. De kijkdagen vinden plaats op:

    - Vrijdag 5 april van 14.00 tot 17.30.
    - Zaterdag 6 april van 11.00 tot 15.00 (NVM Open Huizen Dag, aanmelding niet verplicht)
    - Woensdag 10 april van 14.00 tot 17.30.

    De inschrijving voor beide woningen sluit op woensdag 17 april om 12.00.

    Glas in lood, granito vloeren, ensuite deuren, houten balken en een open haard; alle elementen van de jaren '30 zijn aanwezig in deze woning! Gelegen aan de Jan van Arkelstraat, in de geliefde wijk 'Kampen Zuid', waarbij je weg kan dromen van de prachtige jaren '30 sferen. Deze tussenwoning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor er een prachtige leefkeuken is ontstaan. Een authentieke en typische jaren '30 waaltjesvloer in combinatie met het prachtige houten balkenplafond, wat een plaatje is deze ruimte!

    Vanuit de hal bereik je de straatgerichte woonkamer. De woonkamer en leefkeuken worden gescheiden door de ensuite deuren, die direct de nodige kastruimte bieden. De landelijke keuken is ingericht met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en koffiezetapparaat. De leefkeuken beschikt over openslaande tuindeuren die deze ruimte verbinden met de tuin. Heerlijk voor de warme zomerdagen!

    De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en badkamer. De badkamer is vergroot en ingericht met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en radiator. De dakkapel maakt de slaapkamers extra ruim! De master bedroom aan de achterzijde beschikt tevens over een riant dakterras; hier is het heerlijk genieten van de zonnige dagen! Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers gecreƫerd, waardoor er in totaal 5 slaapkamers zijn. Eventueel is het door de grote dakkapel aan de achterzijde ook mogelijk om hier nog een extra slaapkamer te maken.

    De tuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een fraaie overkapping en achterom. Door de ligging geniet je de hele dag en avond van de zon!

    Gelegen in de populaire woonwijk 'Kampen Zuid' op een centrale locatie. Op loopafstand van de historische binnenstad en Stadspark. Ook wandel je zo langs de IJssel en zijn winkelvoorzieningen met een supermarkt, bakker en slager op loopafstand bereikbaar.

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree, hal, kelder, toilet, woonkamer en leefkeuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers.

    Tuin:
    Gelegen op het zuidwesten en beschikt over een overkapping en achterom.


    De woningen worden gesplitst en teruggebracht in originele staat. Technische informatie over deze splitsing wordt beschikbaar gesteld tijdens de bezichtigingen middels het Move-dossier. Uiteraard is het ook mogelijk om een bieding te doen voor beide woningen in de huidige staat.

    Interesse in deze prachtige woning? Meld je dan nu aan voor de kijkdagen door contact op te nemen met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.