Jan van Arkelstraat 35, Kampen

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Prijs:
€ 415.000,- k.k.
Postcode:
8266CK
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
125m²
Perceeloppervlakte:
125m²
Inhoud:
415m³
Bouwperiode:
1938
Plaats woning op:  




  • Riante jaren '30 hoekwoning met garage!

    Let op! Gecombineerde verkoop van de Jan van Arkelstraat 35 en 37!
    De verkoop verloopt middels een inschrijving waarbij er vaste kijkdagen zijn gepland. Aanmelden voor deze kijkdagen om beide woningen tegelijk te bezichtigen kan via ons kantoor. De kijkdagen vinden plaats op:

    - Vrijdag 5 april van 14.00 tot 17.30.
    - Zaterdag 6 april van 11.00 tot 15.00 (NVM Open Huizen Dag, aanmelding niet verplicht)
    - Woensdag 10 april van 14.00 tot 17.30.

    De bieding bij inschrijving sluit op woensdag 17 april om 12.00.

    Gelegen op de hoek van de Jan van Arkelstraat, in de geliefde wijk 'Kampen Zuid', waarbij je al snel wegdroomt bij de prachtige jaren '30 sferen. Deze riante hoekwoning combineert deze authentieke sfeer met ruimte en comfort. Als kers op de taart beschikt deze hoekwoning over een vrijstaande garage, bereikbaar via de zijkant van de woning.

    Via de ruime hal met typische granito vloer bereik je aan de rechterzijde de woonkamer. Deze is heerlijk ruim en door de raampartijen aan de zijkant van de woning ook nog eens heerlijk licht. Via de openslaande tuindeuren bereik je de achtertuin. Het glas in lood, de houtkachel en de houten balken maken de sfeervolle woonkamer helemaal af.

    Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers te vinden, waarvan één met een balkon. Twee van deze kamers beschikken over diepe inbouwkasten, ideaal voor de kleding. De badkamer is ingericht met een doucheruimte, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping zijn nog eens 2 slaapkamers te vinden, wat het totaal op 5 brengt. De ruime overloop biedt een mooie plek voor de wasruimte.

    De tuin is gelegen op het zuidwesten en daardoor heerlijk zonnig. De woning beschikt over een garage aan de achterzijde van het perceel, die bereikbaar is via de zijkant van de straat.

    Gelegen in de populaire woonwijk 'Kampen Zuid' op een centrale locatie. Op loopafstand van de historische binnenstad en Stadspark. Ook wandel je zo langs de IJssel en zijn winkelvoorzieningen met een supermarkt, bakker en slager op loopafstand bereikbaar.

    De woningen worden gesplitst en teruggebracht in originele staat. Een impressie van de nog aan te brengen keuken en lijst van apparatuur zal beschikbaar zijn tijdens de bezichtigingen. Technische informatie over de splitsing wordt beschikbaar gesteld tijdens de bezichtigingen middels het Move-dossier. Eventueel is het ook mogelijk om de woning als één woning aan te kopen.

    Indeling:
    Begane grond:
    Entree, hal, kelder, toilet, woonkamer en keuken.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers.

    Tuin:
    Gelegen op het zuidwesten, beschikt over een vrijstaande garage met een elektrische roldeur.

    Interesse in deze prachtige woning? Meld je dan nu aan voor de kijkdagen door contact op te nemen met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.