Jan van Arkelstraat 35, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 250.000,- k.k.
Postcode:
8266CK
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
135m²
Perceeloppervlakte:
125m²
Inhoud:
450m³
Bouwperiode:
1938
Plaats woning op:  




  • Uw droomwoning op Zuid! Een prachtig sfeervol jaren '30 huis met voldoende leefruimte, een goede afwerking, tuin op het zuiden en een garage.

    Schitterend gelegen op steenworp afstand van het stadspark en de binnenstad. En niet te vergeten de bakker en de slager bevinden zich om de hoek.

    Deze woning is de laatste jaren flink gerenoveerd en wordt door de eigenaren goed onderhouden.

    Indeling

    Begane grond
    Mooie entree met glas-in-lood ramen, hal met originele granito vloer, trapopgang, trapkast annex kelderkast, toiletruimte, ruime woonkamer met open keuken en terrasdeuren naar de tuin. Ook hier sfeerverhogende details zoals glas-in-lood ramen, strakke plafond- en wandafwerking en een mooie warme houten vloer. In de woonkamer is een rookkanaal voor een houtkachel aanwezig.

    De keuken is ingericht met een hoekkeuken (2006) voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.

    Eerste verdieping
    Overloop, badkamer en 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer beschikt over een leuk balkon. De badkamer is vernieuwd in 2010 en is voorzien van een wastafel, toilet en een ruime douchehoek. Tevens is er vloerverwarming aanwezig en is er mechanische ventilatie aangebracht.

    Tweede verdieping
    Overloop, wasruimte, opstelling cv-ketel en 2 slaapkamers.

    Tuin
    Een heerlijke tuin over de volle breedte van het huis en met goede privacy. Met een ligging op het zuidwesten is het uiteraard genieten geblazen.

    Garage
    Vrij uniek op Zuid, een eigen garage in je achtertuin. Ideaal voor het stallen van de oldtimer of de boot, maar voor veel mensen vooral handig voor het stallen van de fietsen.

    NU AL VERKOCHT? BEL DAN SNEL VOOR EEN AFSPRAAK MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.