Jacob Catsstraat 429, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 549.000,- k.k.
Postcode:
8265XW
Ligging:
aan water
Woningtype:
bungalow
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
185m²
Perceeloppervlakte:
733m²
Inhoud:
711m³
Bouwperiode:
1973
Plaats woning op:  




  • Riante semi-bungalow met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond.

    Schitterend gelegen op een groot perceel aan het water. Wat een privacy en toch op loopafstand van scholen en winkelcentra. Gebouwd in 1973 maar zeer luxe gerenoveerd. Binnen enkele minuten bent u op de diverse uitvalswegen zoals de N50 welke o.a. direct aansluit op snelwegen richting Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort. Met de Hanzelijn is de Randstad tevens snel bereikbaar met het openbaar vervoer.

    Indeling

    Begane grond:
    Hal/garderobe met vide, modern toilet, L-vormige woonkamer (ca 45 m2) met gashaard (die eenvoudig weer terug om te bouwen is naar open haard, werkende schoorsteen) en buitenhaard.

    De open moderne keuken met kookeiland, 2 ovens (hetelucht/stoomoven en hetelucht/magnetron), grote koelkast met 3 lades, vaatwasmachine, apothekerskast, korflades, inductiekookplaat en een houten bar met industriƫle wijnplanken is een lust voor iemand die graag kookt.

    De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van geoliede houten vloerdelen. De schuifpui brengt je naar het visitekaartje van dit huis: de tuin, met terras aan het water.

    Tevens op de begane grond is er een studeer/slaapkamer (3.4x2.7) en een ruime ouderslaapkamer (4x3.8) met aansluitend een grote moderne badkamer voorzien van vloerverwarming, met toilet, inloop regendouche, dubbele wastafelkast en grote 3 persoons hoek infraroodsauna. De badkamer en de ouderslaapkamer liggen aan de tuinkant en bieden fraai uitzicht op de tuin en het water. Aan het einde van de gang is een grote bijkeuken waar de vriezer, wasmachine, wasdroger, extra koelkast en opbergkasten ruim kunnen staan.

    Verdieping:
    Via een mooie trap bereikt u een grote vide (3x4) met dakkapel met uitzicht over het water. Op de verdieping liggen 3 slaapkamers waarvan er 2 met inpandig balkon. 1 slaapkamer fungeert thans als luxe inloopkast, maar kan eenvoudig omgebouwd worden tot slaapkamer. De 2 grote lichte slaapkamers aan de voorzijde van het huis hebben grote dakkapellen. 1 van deze 2 slaapkamers heeft een vast 2 persoonsbed. De ander slaapkamer beschikt over een trap naar een vaste hoogslaper annex open opbergruimte. Ook bevindt zich op de verdieping een 2e badkamer met toilet, wastafelmeubel en een groot hoekbad met whirlpool. Via de badkamer kom je in een opbergkast waar de HR ketel zit. Deze dateert uit het jaar 2011.

    Tot slot is er ook nog een grote zolder boven 2 slaapkamers tot aan de nok.

    De tuin (maar liefst 600 m2) ligt aan een grote waterpartij met een houten terras en vlonderterras langs een groot gedeelte van het water. De treurwilg zorgt voor optimale privacy en beschutting tegen de zon wat wel nodig is want het terras van dit huis ligt vol op het zuiden. In warme zomers biedt de grote zijtuin verkoeling en kunnen kinderen heerlijk spelen. In de avond en nacht zorgt de fraaie verlichting voor een sfeervol maar ook veilige tuin. Naast de, op een klok werkende tuinverlichting, is er ook verlichting in het houten terras verwerkt. De tuin wordt daarnaast dmv een waterpomp (ook met klok) volledig besproeid dmv sprinklers. Achterin de zijtuin is een tuinhuis aanwezig. De oprit biedt voldoende ruimte voor het parkeren van 2 auto's op eigen grond.

    Belangstelling voor deze prachtig gelegen woonhuis? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.