IJsselwaard 34, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 595.000,- k.k.
Postcode:
8266JH
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
243m²
Perceeloppervlakte:
357m²
Inhoud:
920m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Wauw, wat een ruimte!

    Deze jonge en goed onderhouden twee-onder-één kap woning beschikt over maar liefst 243m2 aan woonoppervlakte. Naast het feit dat de woning veel ruimte biedt, is de woning ook onderhoudsarm gebouwd en verduurzaamd. Zo zijn de meeste kozijnen uitgevoerd in kunststof, dus bijna geen schilderwerk. In 2019 is de woning voorzien van zonnepanelen, waardoor de energielasten relatief laag zijn.

    Kenmerkend aan de woning is de grote hoeveelheid licht die binnenkomt via de grote raampartijen. De erker maakt de woonkamer extra sfeervol. De woning beschikt over een tegelvloer met vloerverwarming op de gehele begane grond. De woonkamer is straatgericht en door de fraaie stalen deuren te scheiden van de woonkeuken. De keuken is erg licht door de mooie grote raampartijen. De keuken is ingericht met een riante inbouwkeuken welke is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een Quooker

    Via de keuken bereikt u de bijkeuken en garage. De garage is geïsoleerd en biedt ruimte aan een auto, of kan gebruikt worden als berging. De garage beschikt over water, elektra en verwarming.

    Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers te vinden. De badkamer is efficiënt ingedeeld en beschikt over een ruim bad, toilet, douche en dubbele wastafel. De zolderruimte op deze verdieping is makkelijk te verdelen in 2 extra slaapkamers. Ook de tweede verdieping is nu een multifunctionele ruimte, die op te delen is in meerdere slaapkamers.

    De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met gezellige overkapping die geheel af te sluiten is. De tuin is gelegen op het westen, waardoor u tot in de late uurtjes kunt genieten van de zon. De extra brede oprit biedt ruimte om meerdere auto's op eigen grond te parkeren. Onder de carport kunt u indien nodig, 2 auto's parkeren. Zo kunnen er in totaal maar liefst 4 auto's op eigen grond geparkeerd worden.

    De woning is gelegen aan de rand van de populaire woonwijk Het Onderdijks, relatief dichtbij de voorzieningen, maar ook op loopafstand van prachtige natuur langs de IJssel en Reeve. Over de dijk, fiets of loop je zo naar de binnenstad van Kampen.

    Indeling

    Begane grond:
    Overdekte entree met carport, hal, toiletruimte, ruime straatgerichte woonkamer met erker, riante woonkeuken, bijkeuken en inpandige toegang tot de garage.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers met vaste kasten, royale badkamer en een grote multifunctionele kamer boven de garage. Deze kamer is nu in gebruik als waskamer. De wasmachine en droger kunnen eventueel ook naar de bijkeuken, hier bevindt zich ook een aansluiting.

    Tweede verdieping:
    Grote ruimte op de tweede verdieping welke gebruikt kan worden als slaapkamer, werkkamer, speelkamer etc. Indien gewenst kunnen hier meerdere kamers worden gerealiseerd.

    Zolderverdieping:
    Vlizotrap naar bergzolder in de nok van de woning.

    Overige
    De woning is voorzien van zonnepanelen, screens en een zonnescherm.

    Interesse in deze prachtige woning? Neem dan spoedig contact met ons op!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.