IJsselvallei 26, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 600.000,- k.k.
Postcode:
8266JR
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
7
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
196m²
Perceeloppervlakte:
397m²
Inhoud:
811m³
Bouwperiode:
2004
Plaats woning op:  




  • Topklasse in dit segment!

    Deze statige twee-onder-een-kapwoning heeft het allemaal. Gebouwd in fraaie jaren '30 architectuur, waarbij gebruik is gemaakt van kwalitatief uitstekende materialen. De woning is heerlijk ruim en staat tevens op een bovengemiddeld groot perceel voor een tweekapper. Dit betekend veel ruimte zowel in als ook om de woning. Dat maakt deze woning zeer geschikt voor gezinnen.

    Gelegen aan een rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Op loopafstand van twee basisscholen, speeltuinen en groenvoorzieningen. De woonwijk Het Onderdijks, is erg populair en gewild. Relatief dichtbij de voorzieningen in de naburige wijk, Het Stationskwartier, maar ook op loopafstand van prachtige natuur langs de IJssel en Reeve. Over de dijk, fiets of loop je zo naar de binnenstad van Kampen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, prachtige statige hal met vide, meterkast, trapopgang, toilet, woonkamer met open keuken, bijkeuken en inpandig toegang tot de garage. De woonkamer is ingericht met een tuingerichte zithoek met dubbele openslaande deuren naar de tuin en een moderne gashaard. De open keuken met eiland bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Ter plaatse van de keuken, bevindt zich ook een mooie erker waardoor er voldoende ruimte is voor een grote eethoek.

    De keuken zelf is ingericht met een Siematic keuken met zwart granieten blad, 70cm diep aanrecht/laden, quooker, Miele vaatwasser, koelkast, hetelucht oven, keramische kookplaat en afzuigkap. De bijkeuken is ingericht met een keukenblok welke is voorzien van vriezer en spoelbak met warm en koud water. Tevens bevindt zich hier nog een garderobe.

    Eerste verdieping
    Overloop met vide en toegang tot kantoor, slaapkamers, badkamer, separaat toilet en trapopgang naar 2e verdieping. De kamers bestaan uit een ruim kantoor, een fijne werkplek voor thuis werken met bedraad internet, een kinderslaapkamer met inbouwkast en een Master bedroom (ca 18m2) met toegang tot de walk in closet (ca. 8m2). De badkamer is ingericht met een ruime douche, bad en badkamermeubel met dubbele wastafels en luxe inbouwkranen. Ideaal is het separate toilet. De afwerking en de gekozen materialen zijn van goede kwaliteit en tijdloos.

    Tweede verdieping
    Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers en een berging/techniekruimte. De slaapkamer aan de oostzijde is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer aan de zuidzijde is voorzien van twee Velux dakvensters met zonwering. De wasruimte/techniekruimte is voorzien van een dakvenster en opstelplaats voor wasmachine en wasdroger (beide eigen groep), HR-CV ketel Daalderop inclusief ingebouwde boiler (80ltr).

    Zolderverdieping
    Vlizotrap naar de bergzolder in de nok van de woning. Op deze verdieping heb je nog stahoogte en dan ook voldoende ruimte om spullen op te bergen.

    Garage
    Deze is in spouw gebouwd en geïsoleerd. De garage is voorzien van een loopdeur naar de tuin en een met hardhout beklede kanteldeur.

    Tuin
    De tuin is in 2019 opnieuw aangelegd. De achtertuin is meer liefst 19 meter breed en ligt erg gunstig op het zuidwesten. Er is een ruim terras met een groot zonnescherm en een tweede terras met hardhouten vlonders, voorzien van verlichting. De ingegraven trampoline blijft achter en zorgt dus voor direct speelplezier voor de kinderen. Op de riante oprit kunnen 2 auto's naast elkaar staan. Ideaal is ook het pad naast de garage, zodat de achtertuin ook op deze wijze bereikt en ontsloten kan worden. De achtertuin is afsluitbaar door middel van een poort.

    Afwerking en bouwkwaliteit
    - De gehele woning is voorzien van strak stucwerk. De hal en overloop zijn voorzien van fijn spachtelputz. Alle overige gestucte wanden zijn voorzien van glad glasvliesbehang
    - Het plafond van de begane grond is voorzien van glad stucwerk (schuurwerk)
    - Alle binnenwanden zijn gemetseld. Geen gipswanden, kalkzandsteen o.i.d.
    - Gehele woning is voorzien van luxe schakelmateriaal
    - Woning is voorzien van luxe paneeldeuren met RVS deurbeslag, hardhouten binnenkozijnen en hoge plinten
    - De woning is voorzien van horren en een zonnescherm

    Belangstelling voor deze prachtige woning? Neem dan spoedig contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.