IJsselkade 84, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 335.000,- k.k.
Postcode:
8261AH
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
100m²
Perceeloppervlakte:
114m²
Inhoud:
401m³
Plaats woning op:  




  • Een huis met uitstraling op een toplocatie! Dit stadspand/hoekpand staat prominent aan de IJsselkade. Naast de locatie heeft de woning nog een groot pluspunt, namelijk de beschikking over een mooie ruime garage aan de achterzijde.

    Geniet van het uitzicht op de IJssel en wandel zo de historische binnenstad van Kampen in.

    De woonkamer is voorzien van een marmeren tegelvloer. Door toepassing van de grote ramen zowel aan de voor- als aan de achterzijde, is de woonkamer lekker licht. De keuken is gelegen aan de zijkant van de woning en staat in contact met de eetkamer.

    Vanuit de woonkamer loop je de gezellige stadstuin in, die weer toegang biedt tot de garage. Deze is heerlijk ruim en biedt plek aan een auto of fietsen, maar op de bergzolder kan je ook nog de nodige spullen opbergen. Deze garage is te bereiken vanuit de Achterom en heeft een elektrische roldeur.

    Op de eerste verdieping vind je de badkamer en twee ruime slaapkamers. Op de overloop zijn de wasmachine, droger en CV-ketel gesitueerd. Ook is er een vliering aanwezig voor de nodige bergruimte. Deze is te bereiken middels een vlizotrap.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, woonkamer, eetkamer en keuken. De keuken is voorzien van inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

    Eerste verdieping:
    Overloop met CV-opstelling en wasmachine -en drogeraansluiting, badkamer en 2 slaapkamers. Wanneer je de verdieping opnieuw zou gaan indelen, is het mogelijk om een indeling te maken met 3 slaapkamers, indien dit gewenst is.

    Vliering:
    Bergzolder die te bereiken is middels de vlizotrap.

    Tuin:
    De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en hier kan je heerlijk genieten van de middag- en avondzon.

    Garage:
    De garage is bereikbaar via de achtergelegen straat Achterom en vanuit de tuin. De garage is voorzien van een ruime bergzolder en elektrische roldeur.

    Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.