IJsselkade 78, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 365.000,- k.k.
Postcode:
8261AH
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
106m²
Perceeloppervlakte:
56m²
Inhoud:
413m³
Bouwperiode:
1910
Plaats woning op:  




  • Karakteristiek herenhuis op een toplocatie in de binnenstad!

    Deze sfeervolle woning staat aan de rand van de IJssel, met een weids uitzicht over de rivier. De woning is in het verleden grondig gerenoveerd en daardoor zo te betrekken! De woning is door de indeling multifunctioneel in te richten. Zo is de benedenverdieping uitgerust met 2 slaapkamers en badkamer. Deze ruimte leent zich ook goed als praktijk aan huis of kantoorruimte. Doordat de woning ook via de achterzijde te bereiken is, kan de benedenverdieping ook makkelijk gesplitst worden in een studio of appartement. Tevens is op deze verdieping de berging gesitueerd.

    Je bereikt de begane grond door middel van 3 treden. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers en badkamer te vinden. Eén van de twee slaapkamers is nu in gebruik als kantoorruimte. De badkamer, gerenoveerd in 2003, is ingericht met een ligbad, toilet, dubbele wastafel en douchecabine.

    Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken. Deze woonruimte kenmerkt zich door de sfeer, comfort en het prachtige uitzicht over de IJssel! De 3 grote ramen aan de voorzijde zorgen daarnaast voor veel lichtinval. De houtkachel en de authentieke muur maken het helemaal af. De keuken (met een prachtige houten vloer) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgerust met een vaatwasser, keramische kookplaat, koel-vriescombinatie en oven. Via de keuken is ook het gezellige dakterras te bereiken.

    De tweede verdieping is een plaatje: een royale slaapkamer met een fraaie badkamer. Een strak afgewerkte ruimte die door de vier grote dakramen ook nog eens heerlijk licht is. De badkamer (2007) is uitgerust met een toilet, ruime inloopdouche en wastafel. Nog meer comfort? De badkamer beschikt ook nog eens over vloerverwarming! Voor de badliefhebbers is er een aansluiting aanwezig.

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal, werkkamer, badkamer, slaapkamer, tweede hal, wasruimte en berging.

    Eerste verdieping:
    Overloop, toilet, eetkamer, woonkamer en keuken met toegang tot het dakterras

    Tweede verdieping:
    Royale slaapkamer met open badkamer

    Interesse in deze prachtige woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.