IJsselkade 73, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 300.000,- k.k.
Postcode:
8261AH
Ligging:
aan water
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
100m²
Perceeloppervlakte:
47m²
Inhoud:
460m³
Bouwperiode:
1900
Plaats woning op:  




  • Wonen aan het water, een unieke locatie en direct aanvaardbaar.

    Een volledig gerenoveerd herenhuis op één van de prachtigste plekjes van Kampen met een geweldig wijds uitzicht over de rivier de IJssel. Het pand van een degelijke traditionele bouw anno 1870 is in 2000 volledig gerenoveerd en door de eigenaar uitstekend met zorg en liefde onderhouden.

    Met pannen gedekt zadeldak de buitenmuren volledig uit steen opgetrokken met ambachtelijk gesneden voegwerk. Alle vloeren zijn nieuw van beton, gespachte plafonds met ornamenten, hardhouten buiten deuren en buitenkozijnen, binnen paneeldeuren ook zijn er nog wat oude details bewaard gebleven. De woning wordt verwarmd door een HR combi kompact ketel dit betekent:

    HR verwarming, CW comfort Warm Water, SV Schonere Verbranding, NZ Naverwarming Zonneboiler. De ketel is 29–05-2017 geplaatst.

    Mechanische ventilatie aanwezig

    Dak, muur en vloerisolatie aanwezig en volledig voorzien van dubbele beglazing. Het buitenschilderwerk heeft periodiek plaats gevonden, 2000, 2004,2007,2009 en 2015.

    Het geheel is uitermate geschikt voor zowel wonen als werken of misschien denkt u aan een Bed & Breakfast. Aanpassingen dienen niet of nauwelijks plaats te vinden. Op iedere etage is een ruim toilet met fontein aanwezig.

    Begane grond: Entree via een statig hardstenen trapopgang komt u in het portiek met intercom en voordeur. In de hal voorzien van een stenen vloer met meterkast, trapopgang naar 1e verdieping toilet met fontein. Toegang tot een royale functionele slaap/werk ruimte 18 m². Toegangsdeur naar een ruime betegelde natte ruimte met water wasmachine/droger aansluiting en veel bergruimte in een trapkast met mogelijkheden voor een tweede badkamer.
    Inpandige berging/garderobe bereikbaar vanaf zowel de straatzijde (dubbele deuren) als vanuit de woning. Ook hier een stenen vloer.

    1e verdieping: Overloop met trapopgang naar 2e verdieping, toilet met fontein. Toegang tot de woonkamer/keuken. Dit prachtige pand beschikt over een ruime woonkamer op de 1e etage met hardhouten brede planken vloer (Robijn) de mooie raampartij geeft u een wijds onbelemmerd panorama over de rivier de IJssel. Een ambachtelijk grote ruime open keuken van hout in een U opstelling, Belgisch hardstenen aanrecht met pomphuis siert het geheel. De keuken is voorzien van het moderne inbouw comfort van nu zoals een vaatwasser en een koelkast. Het statige Falcon fornuis (gas) bestaat uit drie ovens met bordenwarmer (hete lucht) grill en magnetronfuncties en een wokbrander en maakt dat het eten met vrienden of familie voor dit fornuis geen probleem is. Kortom een hotelcapaciteit in kracht waar ook in de meterkast rekening mee is gehouden op de begane grond daar bevinden zich de gasmeter, watermeter en de elektrische installatie bestaande uit 8 groepen, 2 aardlekschakelaars en een dubbel tarief meter. Alles is nieuw en makkelijk in bereik.

    2e verdieping: Overloop met toegang tot de badkamer en een royale slaapkamer 21 m² voorzien van een vaste kastenwand en een laminaatvloer. Vanuit de slaapkamer is toegang naar het dakterras gelegen op het zuidwesten.
    Badkamer: Voorzien van douchehoek met thermostaatkraan, zwevend toilet, wastafel, designradiator en een raam. Het geheel is volledig betegeld in een lichte tint (Travetin)

    3e verdieping: Bergzolder geheel afgetimmerd voorzien van Velux dakraam en bereikbaar door middel van vlizotrap.

    Ik kan er natuurlijk veel over vertellen of een foto laten zien wat ik wil zeggen is:
    Beleef het binnen zelf maak een afspraak gewoon aanbellen mag ook hoor.
    De koffie staat klaar.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.