IJsselkade 46-01, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 249.500,- k.k.
Postcode:
8261AE
Ligging:
aan water
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
115m²
Inhoud:
300m³
Bouwperiode:
1992
Plaats woning op:  




  • Op de eerste verdieping van een kleinschalig en geliefd appartementencomplex gelegen 3-kamer appartement met dubbel balkon, lift, berging en parkeergelegenheid. Fraai gesitueerd aan het IJsselfront met panoramisch uitzicht over de IJssel en de stadsbrug.

    Het betreft hier een hoekappartement met veel lichtinval, een overdekt en inpandig balkon/loggia aan de voorzijde en een 2e kleiner balkon aan de achterzijde.

    Vanuit de Voorstraat heeft men, via een op afstand bedienbare deur toegang met de auto, toegang tot de parkeerkelder. In de kelder bevindt tevens de fietsenberging. Vanuit de kelder is het mogelijk om met de lift het appartement te bereiken.

    Begane grond:
    Entree via de IJsselkade, centrale hal met trappenhuis en lift.

    Indeling van het appartement:
    Entree, ruime hal met toiletruimte, meterkast en garderobe, ruime woonkamer met parketvloer en vrij uitzicht, open keuken met aansluitend bijkeuken, 2 ruime slaapkamers, beide met toegang tot het balkon aan de achterzijde, ruime badkamer, geheel betegeld in lichte kleurstelling en ingericht met ligbad, wastafel en separate douchehoek. De keuken is ingericht met een riante hoekkeuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Tevens is er een extra keukenblok geplaatst welke voorziet in veel kastruimte. De bijkeuken is betegeld en voorzien van aansluiting voor wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer heeft men via de openslaande deuren toegang tot het overdekt balkon/loggia.


    Kenmerken:
    •Bouwjaar 1992
    •Woonoppervlakte ca. 115 m²
    •Inhoud ca. 300 m³
    •Verwarming middels een Nefit HR ketel
    •Volledig geïsoleerd
    •Servicekosten ca. € 150,- per maand (opstal/glasverzekering en onderhoud)

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.