Iepenstraat 12, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 289.500,- k.k.
Postcode:
8266BR
Ligging:
in woonwijk
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
165m²
Perceeloppervlakte:
363m²
Inhoud:
525m³
Bouwperiode:
1974
Plaats woning op:  




  • Als daar eens een huis te koop komt...................

    Nou, het is zover! Een woning waar je voor gaat als je op zoek bent naar ruimte in combinatie met de perfecte locatie. Aan de rand van woonwijk Zuid, met vrij uitzicht aan de voorzijde ligt deze uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met garage. Gebouwd in 1974 en uitgebouwd met een grotere keuken en een bijkeuken. Opvallend is ook het perceel oppervlakte. Bij de woning behoort maar liefst 363 m2 aan grond, waarbij de achtertuin op het zuiden is gelegen.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, modern toilet met wandcloset en fontein, meterkast (v.v. moderne groepenkast), woonkamer met een straat gerichte zithoek met vrij uitzicht door de straat, rookkanaal met houtkachel, provisiekast onder de trap, tuin gerichte eethoek met deur naar de achtertuin, ruimte voor een speelhoek of studie/werkruimte, uitbouw met keuken en bijkeuken. De keuken is ingericht met een zeer royale inbouwkeuken voorzien van combi-oven, vriezer, koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. In de bijkeuken zitten de aansluitingen voor de wasmachine en de droger en via de bijkeuken heeft men tevens weer toegang tot de achtertuin.

    De vloer in de hal, keuken en bijkeuken is afgewerkt met tegels. De vloer in de woonkamer is afgewerkt met een houten parketvloer.

    Eerste verdieping
    Overloop, inbouwkast, badkamer en 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 met inbouwkasten en 1 met deur naar het balkon. De badkamer is ingericht met een toilet, ligbad met douche en een badkamermeubel met dubbele wastafel.

    Tweede verdieping
    Overloop met dakraam, opstelling cv-ketel en een grote 4e slaapkamer met dakkapel.

    Buiten
    Bij de woning behoort een mooie royale tuin. De achtertuin is op het zuiden gelegen, waarbij de naastgelegen bomen voor enige beschutting zorgen. In de achtertuin is een elektrisch zonnescherm en een buitenkraan aanwezig.

    Garage
    Via de Populierenstraat kan men aan de achterzijde van het huis komen, waar zich ook de garage bevindt met een oprit voor het parkeren van de auto.

    ZIET U ZICHZELF HIER WEL WONEN? BEL DAN GERUST VOOR EEN BEZICHTIGING MET 038-3336633.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.