Horstsingel 58, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 299.000,- k.k.
Postcode:
8266HE
Ligging:
aan park
Woningtype:
bovenwoning
Soort bouw:
bestaand
Garage:
Ja
Kamers:
3
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
156m²
Inhoud:
435m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • Prachtig en royaal appartement, gelegen aan de rand van de binnenstad van Kampen, op loopafstand van diverse voorzieningen waaronder de bibliotheek, het gemeentehuis, de polikliniek, een subtropisch zwembad, het prachtige stadspark met rozenlaantje, diverse winkelcentra en scholen. Het geheel is afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen en van alle gemakken voorzien. Het beschikt over een zeer ruime woonkamer van maar liefst 80 m² met een serre/loggia, 2 slaapkamers, een prachtige keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken en badkamer . Tevens bevindt zich in de parkeergarage een eigen parkeerplaats en een ruime berging. Het appartement is door middel van een lift bereikbaar. Bouwjaar 2005. Kortom: een appartement met allure op een toplocatie!

    Begane grond:
    Gezamenlijke entree/hal met intercomsysteem, brievenbussen, trappenhuis en lift.
    2e verdieping:
    Entree/hal met intercomsysteem voorzien van camera, meterkast en stookruimte. Toilet (zwevend) met fontein, badkamer en bijkeuken. De bijkeuken is betegeld en voorzien van alle voorziening om te wassen en te drogen en een ruim werkblad. Twee slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer een verbindingsdeur heeft met de badkamer in wittint. Vanuit de hal eveneens toegang tot de zeer ruime woonkamer met een ruime serre aanwezig. Deze serre is voorzien van een verwarmde plavuizen vloer en is van de woonkamer af te scheiden door middel van glazen schuifdeuren. Tevens kunnen 4 grote ramen in de serre opengeschoven worden, zodat er een loggia ontstaat. Alle ramen in de woonkamer zijn aan de buitenzijde voorzien van screens.

    Keuken:
    Luxe keuken uitgevoerd in hoekopstelling voorzien van koelkast, vriezer (3 lades), combi magnetron, inductie kookplaat, De keuken is uitgevoerd in naturel tint.

    Badkamer:
    Badkamer voorzien van wastafel met wastafelmeubel en douchehoek met thermostaatkraan, 2e toilet en designradiator. Het geheel is volledig betegeld in een moderne lichte tint.

    Parkeergarage:
    Onder het gebouw bevindt zich een zeer ruime parkeergarage met 52 parkeerplaatsen. Bij de woning behoort een eigen parkeerplaats.

    Berging:
    Bij de woning behoort een ruime berging. Deze bevindt zich in de parkeergarage.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.