Horst 10, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 325.000,- k.k.
Postcode:
8266JJ
Ligging:
aan water
Woningtype:
portiekflat
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
140m²
Inhoud:
455m³
Bouwperiode:
2006
Plaats woning op:  




  • Royaal en comfortabel 4-kamer appartement met een ruim terras met uitzicht op de IJssel en voldoende bergruimte en parkeergelegenheid. Met maar liefst 3 ruime slaapkamers en een grote woonkamer is dit een vrij uniek appartement. De meeste appartementen in deze prijsklasse beschikken vaak slechts over 2 slaapkamers.

    Gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig en kwalitatief uitstekend appartementencomplex. Makkelijk bereikbaar met de trap of lift. Gebouwd in 2005 en gelegen in de woonwijk Het Onderdijks. Deze wijk is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meeste geliefde woonwijken binnen de gemeente Kampen. Wonen in een heerlijke leefomgeving nabij de natuur, de IJssel en op korte afstand van de binnenstad.

    Op de begane grond beschikt men over een eigen garage met vliering en 2 privé parkeerplaatsen.

    Indeling

    Entree, ruime hal, gang welke in directe verbinding staat met alle vertrekken. Royale lichte woonkamer met een oppervlakte van maar liefst 65 m², voorzien van veel ramen en een schuifpui naar het ruime terras, gesitueerd op het zuidoosten. De open keuken maakt deel uit van de living en is ingericht met een moderne en riante inbouwkeuken met veel kastruimte en is voorzien van diverse hoogwaardige inbouwapparatuur.

    In totaal treft u in dit appartement 3 ruime en lichte slaapkamers aan. De centraal gelegen badkamer is betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel, een zwevend toilet en een ruime douchehoek. Daarnaast is er een separate toiletruimte. Het appartement beschikt tevens nog over een praktische berging annex wasruimte.

    Garage
    Aan de achterzijde van het complex bevindt zich de privé garage met vliering.

    BELANGSTELLING? BEL DAN GERUST EVEN MET 038-3336633 VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.