Hondsdraf 6, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 350.000,- k.k.
Postcode:
8265DZ
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
6
Slaapkamers:
5
Woonoppervlakte:
154m²
Perceeloppervlakte:
173m²
Inhoud:
606m³
Bouwperiode:
1974
Plaats woning op:  




  • Wat een ruimte vind je in deze keurige tussenwoning!

    Deze woning beschikt over liefst 154 m2 woonoppervlakte en 5 riante slaapkamers! Dat maakt de woning ideaal voor gezinnen. Daar komt ook nog eens de beschikking over een garage bij, wat de woning helemaal compleet maakt.

    Gelegen in een centrale locatie in Kampen aan een autoluwe straat en in een rustige buurt, maar vlakbij alle voorzieningen. Winkelcentrum Penningkruid (met o.a. de Jumbo) is op loopafstand bereikbaar. Het Stadspark en de binnenstad met diverse restaurants, winkels en cafés is ook makkelijk te bereiken.

    Via de ruime hal bereik je de woonkamer met open keuken. Wat direct opvalt zijn de grote raampartijen aan de achterzijde die de zithoek heerlijk licht maken. De keuken is straatgericht en voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en veel kastruimte.

    Verder naar de eerste verdieping, waar 3 ruime slaapkamers te vinden zijn. De badkamer is riant en ingericht met een wastafel, douche toilet, radiator en plek voor de wasmachine en droger. Aan ruimte geen gebrek: op de tweede verdieping zijn nogmaals 2 ruime slaapkamers gecreëerd. Door de dakkapellen aan zowel de voor als achterzijde van de woning zijn deze ruimtes omgeturnd tot volwaardige slaapkamers. Ook de overloop is zodanig ruim dat het toevoegen van een extra slaapkamer hier zeker tot de mogelijkheden behoort.

    De garage (17m2) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt voldoende opslagruimte. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en daardoor kun je hier optimaal genieten van de zon! Liefst 11 meter diep en 6,5 meter breed: genoeg mogelijkheden in deze prachtige tuin!

    Indeling:

    Begane grond:
    Entree, hal met toegang tot de garage, toilet, meterkast, keuken, eetkamer, woonkamer.

    Eerste verdieping:
    Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

    Tweede verdieping:
    Overloop, 2 slaapkamers.

    Tuin:
    Gelegen op het zuidwesten.

    Interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor!

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.