Hofstraat 64, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 250.000,- k.k.
Postcode:
8261BB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
eengezinswoning
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, zonneterras
Garage:
Ja
Kamers:
5
Slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
84m²
Perceeloppervlakte:
91m²
Inhoud:
670m³
Bouwperiode:
1941
Plaats woning op:  




  • LET OP, DE GENOEMDE PRIJS BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS

    Riant stadspand met maar liefst 670 m3 inhoud, inclusief een functionele garage.

    Gelegen aan een rustige straat in hartje centrum van de historische binnenstad van Kampen. Hier woont u rustig, met om de hoek de gezelligheid die een binnenstad te bieden heeft met leuke winkels, terrassen en restaurants.

    Deze binnenstadswoning heeft een enorme garage waar maar u natuurlijk de auto kunt parkeren, maar welke ook uitstekend te gebruiken is als werkplaats of atelier. Op de eerste verdieping bevindt zich de sfeervolle woonkamer met open keuken en heerlijk dakterras, waar u volop van de middag- en avondzon kunt genieten. De woonkamer is voorzien van een mooie parketvloer, elektrische haard en veel lichtinval.

    De twee ruime slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Beide kamers hebben een vaste kast. Tevens is er een technische ruimte met de CV-installatie en berging. Via de vlizotrap kunt u de vliering bereiken. Hier heeft u voldoende ruimte om spullen op te bergen.

    Indeling

    Begane grond:
    Entree, hal, trapopgang en garage annex werkplaats/atelier. De garage is tevens om te bouwen tot woonruimte of eventueel een zelfstandig appartement.

    Eerste verdieping:
    Overloop, toiletruimte, woonkamer, open keuken met inbouwapparatuur, waaronder gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser, badkamer met douche, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting.

    Tweede verdieping:
    Overloop met vaste kast, ouderslaapkamer met vaste kast en wastafel, slaapkamer met vaste kast en een 3e kamer met opstelling cv-ketel en berging.

    Vliering:
    Berging bereikbaar via vlizotrap.

    Belangstelling? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.