Henry Dunantstraat 3, Kampen

Verkocht

Kenmerken

Prijs:
€ 179.500,- k.k.
Postcode:
8264AB
Ligging:
aan rustige weg
Woningtype:
bungalow
Soort bouw:
bestaand
Tuin:
Ja, achtertuin
Garage:
Ja
Kamers:
4
Slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
90m²
Perceeloppervlakte:
384m²
Inhoud:
275m³
Bouwperiode:
1968
Plaats woning op:  




  • Een ideaal (klus)huis voor iemand die op zoek is naar een gelijkvloerse/levensloop bestendige woning. Betaalbaar en behapbaar qua ruimte in en om het huis. Mocht u meer ruimte wensen is deze woning uitstekend te vergroten middels een dakopbouw. In de directe omgeving zijn hier meerdere voorbeelden van. Ook kan de woning op de begane grond uitgebouwd worden indien dit noodzakelijk of gewenst is.

    De woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden.

    De locatie is goed te noemen. Aan een rustige straat met soortgelijke woningen gelegen. Via de Sint Nicolaasdijk bent u in enkele minuten bij het nieuwe winkelcentrum van de Hanzewijk en het centrum van Kampen. Via de Nijverheidsstraat bent u binnen enkele minuten bij de winkelvoorzieningen in het Melmerpark en heeft u een goede ontsluiting richting bijvoorbeeld de rijksweg N50.

    Indeling

    Begane grond
    Entree, hal, toilet, provisiekast, meterkast, badkamer, 3 slaapkamers, een straat gerichte woonkamer, een dichte keuken en een bijkeuken met opstelling van de verwarmingsketel en aansluiting voor de wasmachine.

    De keuken is ingericht met een nette, doch gedateerde inbouwkeuken voorzien van oven, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De badkamer is ingericht met een praktische inloopdouche en een wastafel.

    Tuin
    De achtertuin is circa 10 meter diep en 15 meter breed en u geniet hier van erg veel privacy.

    Garage
    De garage is voorzien van een betonvloer, krachtstroom, een waterpunt en een gaskachel. Aan de voorzijde van de garage beschikt men over een carport.

    BELANGSTELLING? BEL DAN MET 038-3336633 VOOR MEER INFORMATIE OF VOOR HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING.

  • Mail een bekende

    U kunt onderstaande gegevens invullen om deze woning door te sturen naar een bekende:


Direct reageren

Vul onderstaand formulier in en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.